Astrologija

Ljubavni horoskop za februar 2017: Presudno pomračenje Meseca za 4 dana!

Jarčevi bi tokom pomračenja Meseca 10. februara mogli da dožive emocionalnu dramu ili vrhunac u seksualnom životu
Ljubav i zavođenje
18:28h Autor:
Ljubavni horoskop za februar 2017: Presudno pomračenje Meseca za 4 dana!
Foto: Thinkstock

Ovan

Ovnovi su ovog meseca horoskopski srećnici u ljubavi! Zavodljiva Venera ušla je 3. u vaš znak i ostaće na vašu veliku radost ovde neko vreme. Privlačićete pažnju suprotnog pola, pa je upravo sada vreme za druženje i izlaske.

Imajte na umu da bi pomračenje Meseca 10. februara moglo da rasplamsa ljubavnu vezu u povojima ili da završi onu koja traje već neko vreme. Snažne planete će da se sudare 22, 26. i 27. pa je ovih dana bolje da ostanete kod kuće, jer nećete moći da kontrolišete svoj jezik i reakcije.

Bik

S kosmičkim ljubavnicima – Venerom i Marsom u svom uglu – ovog meseca ćete imati potrebu da izlečite svoj ljubavni bol. Mogli biste da raskinete s osobom s kojom ste u nezdravom odnosu, da prestanete da patite za starom ljubavi, oprostite nekome, ili da se s partnerom "zabijete" u četiri zida i uživate jedno u drugome.

Trenutno ste vrlo saosećajni, pa se nalazite u poziciji kada bi neki mogli da vas iskoriste. Nemojte im to dopustiti. Razmislite o sebi i svojim potrebama, te se stavite na prvo mesto. Pred kraj meseca osetićete zov uzbudljivog društvenog života. Ako ste u potrazi za ljubavlju, proširite svoj krug poznanika.

Ženski horoskop za 2017: Lavovima dolazi zlatno doba, Bikovima puno razočaranja!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Blizanci

Zbog uticaja Merkura i Jupitera na vaš znak, celog meseca ćete imati podvojena osećanja. Dvoumićete se između potrage za srodnom dušom i površnim avanturama. Naginjaćete neobaveznom provodu i druženju s prijateljima.

Aplikacije za pronalaženje partnera takođe će vam se činiti kao dobra ideja. Ako ste u ozbiljnoj vezi i želite da se ponovo zbližite s partnerom, zajedničko putovanje moglo bi da ostvari vaš cilj.

Rak

Ako ste u vezi, februar je pravi mesec da saznate koliko je ona ozbiljna. Pravo je vreme da razgovarate s partnerom i otkrijete imate li sličnu viziju budućnosti, odnosno da rešite eventualne probleme.

Uticaj Merkura na vaš znak od 7. do 26. februara nadahnuće vas da otvoreno porazgovarate o stvarima koje inače ne volite da spominjete, kao što je seksualno zadovoljstvo. Ako ste sami, potencijalnog kandidata biste mogli da nađete na poslu.

Veliki zdravstveni horoskop za februar 2017: Čak su i Blizancima moguća iznenađenja!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Lav

Ovog meseca biste mogli da se osetite preplavljeni različitim emocijama, a pogotovo 10. februara tokom pomračenja Meseca. Nemojte da ih potiskujete, već razgovarajte o njima s ljudima iz vašeg najbližeg okruženja.

Venera i Mars se nalaze u uglu vezanom za avanturu, pa vas teraju da od 9. do 20. februara unesete dašak živosti u svoj ljubavni život. Isprobajte novu pozu, seksualnu igračku ili neku novu aktivnost koja će vam naterati krv da brže teče. Samci bi mogli da nađu ljubav daleko od doma, pa je ovo vreme poželjno za neko egzotično putovanje.

Devica

Zbog uticaja Venera i Marsa Device će osetiti jačanje libida u ovom mesecu, ali i potrebu da iskažu svoja "sramna" osećanja poput ljubomore i opsesije. Kombinacija Marsa i Urana 26. februara nagnaće neke da se odvaže na seks za jednu noć ili eksperimentisanje s postojećim partnerom.

Nekima ćete se učiniti nametljivima, ali za to je kriva kombinacija planeta u vašem horoskopskom znaku. Ovo je odličan mesec da odbacite sve svoje sumnje o vlastitoj atraktivnosti zbog čega vam seksualni život često pati.

Mesečni horoskop za februar 2017: Blizanci odlaze u instranstvo, Lavu će konačno svanuti!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vaga

Ljubav nije vaš prioritet ovoga meseca, ali to ne znači da vam nisu otvorene sve romantične mogućnosti. Od 11. do 21. februara moguća je romantična pustolovina, a 9, 10, 16. i 20. neverovatni izlazak s osobom drugog pola.

Oduprite se porivu da projektujete svoje nesigurnosti na partnera pred kraj meseca, i razmislite pre nego što progovorite jer biste tako mogli da sprečite sukob koji bi mogao da poljulja vezu.

Škorpija

Zbog poslovnih obaveza mnoge Škorpije će misliti da nemaju vremena za ljubav u ovom mesecu. To nije tačno! Venera omogućava samcima da ostvare uspeh na ljubavnom polju ako sastancima pristupe kao potrazi za poslom. Budite metodični! Pred kraj meseca mogli biste da dobijete priliku za novu ljubav.

Škorpije u vezi bi mogli zajedničko čišćenje doma ili neku drugu svakodnevnu aktivnost da pretvore u iskustvo koje će još više zbližiti.

Rođeni u februaru su posebni ljudi: Ovih 10 stvari ih razlikuju od ostalih!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Strelac

Ne samo da ste raspoloženi za ljubav, već želite da budete strastveni i da rizikujete ovog meseca. Na primer, da ostvarite neku seksualnu fantaziju, imate vruću avanturu ili da koketirate s nekim ko je za vas potpuno neprikladan.

Imajte na umu da svoju vezu možete da unapredite i komunikacijom. Napišite partneru ljubavno pismo ili mu ostavite "vrelu" poruku na mobilnom. Isplatiće vam se ova odvažnost.

Jarac

Februar je pravi mesec da Jarćevi uživaju u poznatom okruženju. To znači da ćete biti najsrećniji ako potencijalne ljubavne partnere zovete na sastanak u svom domu, ili da sa svojim partnerom provodite prijatne večeri kod kuće.

Tokom pomračenja Meseca 10. februara mogli biste da doživite emocionalnu dramu ili vrhunac u seksualnom životu.

Kako mesec rođenja određuje ženu: Manipulatorke, nesrećne, ranjive!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vodolija

Sunce se zadržava u vašem znaku do 18. februara, a Merkur prolazi kroz Vodoliju od 7. do 26. februara zbog čega sada isijavate humor i dobro raspoloženje. Ne skrivajte se kod kuće bez obzira na meteorološku prognozu. Vreme je za izlaske. Ako ste u potrazi za partnerom, potencijalne kandidate možete da nađete u vašem komšiluku ili preko prijatelja. Ljubav će cvetati za one koje su u vezi ako s partnerom odlučite da istražujete mesta u svojoj okolini.

Ribe

Retrogradni Jupiter (od 6. februara do 9. juna) nateraće vas da pauzirate u svom ljubavnom životu i preispitate se šta zapravo želite od svog partnera, bez obzira da li ga imate ili ga tek tražite. U ovom periodu posebno će vam biti privlačne osobe koje donose stabilnost i pouzdanost.

Ako ste već u vezi s osobom s kojom ste zadovoljni, vašu povezanost će pojačati aktivnosti u kojima možete da uživate zajedno – sve od planinarenja do zajedničke masaže. U periodu između 11. i 21. februara odbijte poziv za izlazak i radije se posvetite svojoj vezi.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs