Logičan odgovor

Atraktivne žene imaju manje seksualnih partnera: Istraživanje pokazalo zašto!

Atraktivnije žene su sklonije dužim vezama, za razliku od takvih muškaraca, koji su skloniji seksualnim avanturama, nego posvećenim ljubavnim odnosima
Ljubav i zavođenje
03:32h Autor:
Atraktivne žene imaju manje seksualnih partnera: Istraživanje pokazalo zašto!
Foto: Shutterstock

Za atraktivne žene je verovatnije da će imati manje seksualnih partnera. To je otkrilo jedno vrlo zanimljivo istraživanje, koje je zaključilo da su atraktivnije žene sklonije dužim vezama, za razliku od takvih muškaraca, koji su skloniji seksualnim avanturama, nego posvećenim ljubavnim odnosima.

Ako se pitate zašto, sledi i odgovor. Atraktivne žene uspešnije su u postavljanju pravila te su dominantnije od muškaraca, što je jedan od razloga zašto ostaju u dugim vezama. Isto ne važi i za muškarce, jer što je on atraktivniji ženskom polu, to je verovatnije da će imati više partnerki. Isto istraživanje otkrilo je i da atraktivne žene biraju partnere koji su podjednako atraktivni, ali i one sličnog materijalnog i društvenog statusa.

Najfatalnija lepotica na svetu: Zbog nje su muškarci pokušavali da se ubiju! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Drugim rečima, suprotno uvreženom mišljenju i onome što svakodnevno gledamo na malim i velikim ekranima, gde je atraktivna žena u vezi s manje privlačnim, ali bogatim muškarcem, istraživači smatraju da takve veze nisu uobičajene među opštom populacijom, o čemu bi se itekako dalo raspravljati. Šta kažete na rezultate?

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs