Ispovest

Obećanje, ludom radovanje: Ovako sam postala druga žena!

Verovala sam mu da će je ostaviti, ali nikad nije, a ja sam čekala
Ljubav i zavođenje
01:56h Autor:
Obećanje, ludom radovanje: Ovako sam postala druga žena!
Foto: Profimedia

Svi poznajemo nekoga koga je partner prevario, ili smo i sami bili u toj situaciji. Analize istraživanja s Univerziteta u Čikagu pokazuju da oko 15% svih udanih žena vara, a da je preko 20% muškaraca spremno na prevaru (i ovo je samo brojka onih koji su to spremni priznati), prenosi HuffingtonPost.

Puno je manje istraživanja zašto ljudi varaju. I zašto bi se neka žena ili muškarac povezao s nekim ko već ima bračnog druga ili je u vezi?

Pet žena je otvoreno ispričalo svoje priče kako su postale ljubavnice, neke svesno, a neke uopšte nisu imale pojma da njihov partner ima i drugu ženu...

"Obećavao mi je da će je ostaviti"

"Znala sam da je oženjen. Znao je i on da sam ja udata. Bili smo prijatelji još davno pre, ali smo izgubili kontakt kad smo se oženili. Deset godina nakon, pronašla sam ga na Fejsbuku. Bio je nesrećan, kao i ja. Nije hteo ostaviti svoju ženu. Pristala sam da budem njegova ljubavnica. Obećavao mi je da će je jednog dana ostaviti. Stalno je govorio "jednog dana". Pojela me griža savesti. Prekinula sam vezu i priznala sve mužu, ali i njegovoj supruzi...", priča Krista.

Neverovatno precizan bračni horoskop: Ovaj znak je ubedljivo najgori muž!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Verovala sam mu"

"Bio je u vezi, ali nije bio oženjen. Bio je s drugom ženom dok je bio sa mnom, a ja nisam znala za to. Kad sam saznala, govorio je da je to gotovo i da će je ostaviti. Verovala sam mu. Ali, nikad nije...", priča Daniela.

"Prešli smo granicu, nismo mogli nazad"

"Bio je šef odela u kojem sam radila (investicijsko bankarstvo) i nisam odgovarala direktno njemu, ali imali smo nekih zajedničkih poslova. Počelo je sve prijateljski, premda bi se moglo reći da smo mali i flert. Na jednoj zabavi, pre nego smo se upoznali, sam se malo napila i otišla da potraži toalet. Sudarila sam se s njim i pitala: "Ko si ti?" A on mi je odgovorio: "Ko želiš da budem?". Tek sam kasnije saznala da je jedan od šefova. Znala sam da je u vezi, ali nisam znala da ima i dete. On mi je to otvoreno rekao, uvek je bio otvoren u vezi svega. U početku smo bili prijatelji, a onda smo prešli granicu od koje nismo mogli nazad. Zaljubili smo se. Sad kad se setim toga, ne žalim, imali smo divnih uspomena...", priča Rena.

"Bila sam usamljena, ali nisam tražila aferu"

"Pitate se kako se to dogodilo?! Bila sam usamljena i udata za zavisnika. Potražila sam nekog na jednoj internet stranici za traženje partnera. Samo sam htela da imam nekoga s kim mogu razgovarati. Nisam tražila aferu i nikad nisam krila da sam udata. Nisam ni pomišljala na prevaru. Upoznala sam jednog stranca. S vremenom smo se zbližili. Htela sam da saznam sve o njemu. Imali smo nekoliko razgovora koji su prelazili granicu, ali bili su to samo razgovori, pa šta? Da je moj muž znao šta se događa, bila bi to izdaja za njega. A imali smo osećaje koje nisam mogla ignorisati. Zato sam i odbila da se fizički sretnemo. Još uvek pričamo. Nikad nismo rekli zbogom...", priča Melani.

Varao je s kim je stizao: Na prvi pogled bio je pravi svetac u braku!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Imao je drugu devojku punih godinu dana"

"On je bio moj bivši dečko. Upravo smo završili renoviranje stana kada je odlučio da raskine sa mnom (I iseli se). Rekao je da me voli, ali na prijateljski način i da mora rešiti neke stvari. Dva meseca kasnije, imala sam vodoinstalaterskih problema i poplavu u stanu pa sam otišla da prespavam kod zajedničkog prijatelja dok se to ne reši. Uznemireno me nazvao bivši i pitao šta radim tamo. Objasnila sam mu sve i rekla da ga nisam htela gnjaviti i zvati jer bi me verovatno onda zvao kod sebe. On je rekao da kod njega ne bi bilo mesta jer mu je prijateljica tu. Insistirala sam da mi kaže o kome se radi pa mi je priznao da mu je to devojka koja živi kod njega zadnjih godinu dana. Onda se počeo izvlačiti da to nije ništa ozbiljno. Danima nakon toga mi je i dalje slao poruke da mu se vratim. Govorio bi one tipične fraze poput "nije ono što misliš".", ispričala je Mišel.

Afera sa oženjenim muškarcem: Samoća, ljutnja, neobuzdana strast i suze ucveljene ljubavnice!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs