Neverni muž

Varao je s kim je stizao: Na prvi pogled bio je pravi svetac u braku!

Ona nikad nije pomislila da je on vara, a on je za 23 godine braka bio u ljubavnoj vezi sa 23 žene
Ljubav
23:06h Autor:
Varao je s kim je stizao: Na prvi pogled bio je pravi svetac u braku!
Foto: Thinkstock

Za one koji ga poznaju, Pit je bio primer uspešnog čoveka. Napredovao je u policiji do pozicije detektiva, bio vlasnik privatne firme zajedno sa suprugom, s kojom je bio u (naizgled) skladnom braku pune 23 godine, u kom je dobio i dvoje dece.

Međutim, on je decenijama krio mračnu tajnu. Bio je serijski preljubnik koji je imao afere sa najmanje 23 žene. Pit tvdi da ga je na preljubu primorao njegov poremećaj – zavisnost od seksa.

Ovaj 53-godišnjak je jedan od više hiljada ljudi koji odlaze na specijalne terapije kod psihologa zbog ove zavisnosti.

Pit iz Vorvikšira u Velikoj Britaniji upoznao je svoju buduću suprugu 1984. na prvoj godini studija. On je bio “hrabar i glasan”, a ona “pametna i stidljiva”.

“Oduševio me je njen izgled”, rekao je on u emisiji “Me and My Affair” koja se emituje na britanskom Kanalu 5. “Bila je drugačija od svih devojaka s kojima sam izlazio. Oko nje je lebdela aura sofisticiranosti koja je bila neverovatno privlačna”.

Venčali su se posle tri godine zabavljanja.

Iako je ranije varao sve svoje devojke, želeo je da se posveti braku i napustio stari način života. Delovalo je da je konačno “odrastao”, ali su se njegovi planovi raspršili kada je prijavljen za 14-nedeljni program obuke u policiji, tokom kog je kući mogao da dolazi samo vikendom.

Pit je s kolegama često izlazio u klubove i pabove, a u jednom kafiću u Birmingemu upoznao je ženu s kojom je iste noći prevario svoju trudnu suprugu.

Kako je Crnjanski osvojio najlepšu Beograđanku: Oženio je pa je posle varao s kim je stizao! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Tokom naredne dve decenije, Pit je spavao s najmanje 23 žene, ali smatra da ih je moglo biti i više, budući da je grabio svaku šansu koju je dobio. S nekima je bio na jednu noć, a s jednom bio u paralelnoj vezi dve i po godine.

"Mislio sam da moj brak nije ništa drugačiji od drugih brakova", kaže on. "Nekad bismo spavali zajedno i zajedno s decom izlazili s prijateljima. Nekad bismo se "hvatali za vratove" i spavali u različitim prostorijama. Jednostavno smo išli dalje", kaže on.

Međutim, kad je Pitova žena pronašla njegov rokovnik, shvatila je da je muž vara. U tom rokovniku koji je nosio na obuku, upitan da napiše nešto za čim najviše žali, napisao je: "Što sam bio neveran".

"Bila je slomljena", kaže Pit.

Nije mogao da joj kaže s koliko žena ju je prevario, pa se pravdao time da je imao samo seks na jednu noć sa ženom s kojom je radio pre deset godina. Ipak, iste noći morao je da se iseli iz svoje kuće. Nekoliko meseci kasnije, Pit je predstavio svojoj ženi listu svih žena s kojima je bio.

"Videla je nekoga kome je potrebna pomoć", kaže on dodajući da mu je predložila da posete savetnika za brakove.

"Mogli smo da nastavimo kao da se ništa nije dogodilo, ali je nedostajalo bezuslovne ljubavi među nama", kaže Pit, uviđajući da je trpeo veliki emotivni bol i da je zbog toga u aferama video privremeno olakšanje.

Sve to se desilo pre šest godina, a Pit i njegova žena uskoro će obeležiti 30. godišnjicu braka putovanjem u Njujork.

"Ta osećanja koja sam imao potpuno su nestala", tvrdi on, dodajući da mu je osećaj da je voljen i da voli neuporediv sa ranijim emocijama.

"U srcu osećam da to više nikad neću uraditi."

Volela ga i davala mu pare: Varao najzgodniju ženu na planeti, ostao i bez nje i bez novca! (FOTO)

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs