Iskreno priznali

Šta su muškarci naučili od bivših devojaka: I najlepše žene su nesigurne!

Žene ponekad umeju da budu muškarci, da piju pivo i da zaborave da obriju noge. To me je šokiralo, rekao je Ivan (29)
Ljubav i zavođenje
17:42h Autor:
Šta su muškarci naučili od bivših devojaka: I najlepše žene su nesigurne!
Foto: Shutterstock

Zahvalite njegovoj bivšoj što ga je naučila ponešto o životu i ženama, piše Cosmopolitan.rs."Ako sam ostavio prljave čarape svuda po kući, neće biti seksa. To važi i za prljave sudove, stvari i otpatke. Apstinencija je najveća kazna koju primenjuju. Ali nikako da shvatim zbog čega i sebe kažnjavate", Todor (24)

"Od bivše sam naučio da bi trebalo da sam na strani njenih drugarica. Ipak je, na kraju svega, izabrala njih. Drugarice i te kako utiču na vezu. Dovoljno je da ubace crva razdora i nastane haos", Novak (23)

"Ne verujem devojci koja kaže da joj se roditelji vraćaju uveče. Nepogrešivo uvek naiđu ranije", Dejan (22)

"Žene ponekad umeju da budu muškarci, da piju pivo i da zaborave da obriju noge. To me je šokiralo", Ivan (29)

Predodređeno: Ovakav partner vam je suđen, evo zašto!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Naučio sam da treba da koristim savete iz ženskih magazina. Eto, to vama mogu da priznam. Nekada tajno čitam i stvarno upali", Mateja (26)

"Uvek je bolje reći Da. Uvek i za sve. Najbolje je da uradim sve kako ona želi, u suprotnom će biti frke (smeh). Žene umeju da budu tako tvrdoglave i uvek zaključe nešto drugo od onoga što smo stvarno rekli. Neverovatno", Igor (24)

"Da nikada ne bi trebalo da pokažem svoju ranjivu stranu i nesigurnost zato što žene, generalno, ne mogu da poštuju slabića. Emocije su već nešto drugo. To im treba pokazati. I to mora dozirano. Umeju da iskoriste", Jovan (30)

"Da su i najlepše žene nesigurne. Moja bivša je bila prelepa, a za sebe je mislila da je nikakva riba. Nikada nisam mogao da joj objasnim da je divna. Muškarci vole da budu zaštitnici, ali nekada preterujete sa svojom nesigurnošću", Srđan (28)

Nikad ovo nemoj da uradiš zbog muškarca: 5 koraka da uništiš samu sebe!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs