Niko ne može da joj promeni mišljenje

Zavet blogerke (33) koji je razbesneo žene: Da li je ovo ključ za srećan brak?! (FOTO)

Nakon objave članka, Amanda se našla meti kritika žena širom sveta, a naročito feministkinja
Ljubav i zavođenje
22:38h Autor:
Zavet blogerke (33) koji je razbesneo žene: Da li je ovo ključ za srećan brak?! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen / Good Morning America

Američka blogerka Amanda Loren (33) godine izazvala je pometnju na internetu kada je priznala da ima savršen brak.

Njena sreća nije bila ono što je razbesnelo žene i feministkinje, već bračni zavet koji je dala svom mužu - da će uvek da izgleda savršeno!

"Vidim pogled u muževljevim očima kada izađem iz kupatila spremna za izlazak, ili kako zagleda moju guzu kad se vratim sa treninga. To što ima atraktivnu ženu čini ga najsrećnijim", otkrila je Amanda i posavetovala žene i devojke šta je ključ za srećan brak.

U svom članku Amanda je navela da je svom suprugu filmskom scenaristi Itanu Kasu (35) obećala da će uvek ostati "poželjna" za njega.

Ona je bucka prosečnog izgleda, a sve žene joj zavide: Upecala najpoznatijeg zavodnika! (FOTO)

"Moj suprug i ja imamo mnogo tradicionalniji brak u odnosu na ljude naših godina. Ja sam uvek kod kuće kad se moj muž vrati sa posla. Obožavam da mu napravim njegovo omiljeno piće, a najvažnija stvar u našoj vezi jeste to što sam ja žena iz njegove mašte", napisala je ona.

Većina njezine filozofije koja se tiče srećnog braka zasniva se na činjenici da žena mora neprestano da brine o svom izgledu i da mu ostati privlačna do kraja života, kao i da uvek bude kod kuće.

"Ljudi kažu da srećan život čini srećna žena, ali ja sam najsrećnija kada je moj suprug srećan", iskrena je Amanda.

Za ovu njenu "žrtvu" za srećan brak, Itan joj kupuje skupe poklone. Ali, nemojte da vas to zanese - njeni skupoceni pokloni su obično aparati za domaćinstvo najskupljih proizvođača, poput usisavača vrednog 500 evra, koju nju oduševljava.

Nakon objave članka, Amanda se našla meti kritika žena širom sveta, a naročito feministkinja. Međutim, ova zaljubljena dama imala je spreman odgovor:

8 svetih koraka koji vode do čvrstog braka: Tako jednostavno, a tako istinito!

"Biti feministkinja znači imati pravo izbora i odlučiti: Ovako ću da provedem svoj život i neću nikome da dozvolim da mi diktira šta ću da radim", mudro je odgovorila blogerka.

Pored toga, Amanda smatra da je u svom članku istakla mišljenje hiljada žena koje se plaše da javno priznaju ovo što je ona rekla.

"Postoji razlog zašto su kozmetika i teretane industrije od više milijardi dolara. Žene stvarno žele da izgledaju bolje, a muškarci su vizualna bića. Oni žele da njihove žene izgledaju atraktivno i da njihovi prijatelji budu ljubomorni zbog toga", iskrena je Amanda, koja zbog svog supruga radi isključivo od kuće, ali joj ni to ne smeta.

"Dok nisam upoznala Itana, u svom životu nisam imala osobu koja me voli, poštuje i želi da budem srećna. Šta god drugi govorili o nama, mi zaista podržavamo jedno drugo", zaključila je blogerka.

Vreme ti je da se udaš, kad ćeš da rađaš decu: Beograđanka (27) oštro odgovorila zašto ne želi brak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs