Iskreno

Žena (46) na nacionalnoj TV saopštila mužu: Nađi neku drugu ženu za seks, zaslužuješ to! (VIDEO)

U braku sam predivnih 11 godina, obožavam svog supruga, obožavam maženje i ušuškane momente ispred televizije, ali kad dođe do seksa ja odmah smišljam razna opravdanja, navela je ona
Ljubav i zavođenje
14:58h Autor:
Žena (46) na nacionalnoj TV saopštila mužu: Nađi neku drugu ženu za seks, zaslužuješ to! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube/ Loose Women

Televizijska voditeljka Saira Khan (46) napravila je pravu pometnju kada je javno pred svima priznala da više ne oseća seksualnu privlačnost prema suprugu, i da ne želi seks ni sa jednim čovekom na planeti.

"Moje telo jednostavno više ne traži seks," navela je Saira.

"U braku sam predivnih 11 godina, obožavam svog supruga, obožavam maženje i ušuškane momente ispred televizije, ali kad dođe do seksa ja odmah smišljam razna opravdanja. Odmah navedem kako me boli glava, kao sam umorna, kako sam uradila milion stvari..." iskrena je Saira.

"Baš pre neki dan sam se sredila za poslovni sastanak, i moj suprug je naišao i uputio mi kompliment u stilu baš si lepa, dok sam ja u tom momentu pobegla glavom bez obzira u strahu da on ne predloži seks.

Ne znam da li je to uredu, zašto je to tako, ali jednostavno jeste," rekla je Khan.

Moja supruga (30) se ugojila: Više ne mogu da zamislim seks sa njom!

Njene sagovornice su navele da predpostavljaju da je u pitanju konstantan umor, i fizički i psihički, koji je verovatno uslovio takvu njenu reakciju, te da se to ne dešava samo njoj.

One tvrde da žene određenih godina nemaju savršen seksualni život, pa čak ni dobar seksualni život. One koje tvrde drugačije, po njima lažu.

"Ja sam došla u tu situaciju u kojoj stalno odbijam muža i on se oseća nepoželjno. Jednog dana sam mu prišla i rekla: "Molim te, nisam za seks više, nađi neku drugu sa kojom ćeš imati odnose, ja ne mogu da ti pružim to, budi srećan.."

Verovatno će poludeti što o ovome pričam na televiziji, ali ja nemam drugi način, jednostavno želim da on bude srećan," izjasnila se Saira, a prenosi Daily Mail.

Žena (33) živi u braku bez seksa: Ne znam dokle ću izdržati, sada razumem zašto ljudi varaju!

Pogledajte kako je izgledalo njeno gostovanje na televiziji:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs