Iznenadićete se

Svaki muškarac žudi da pita: Evo šta bi želeli da znaju, ali ih je sramota!

Da li je dva puta nosila iste gaćice pre nego što ih je oprala, i da li je ikada pre bila trudna, samo su neka od pitanja koje bi momci voleli da postave devojkama
Ljubav i zavođenje
14:38h Autor:
Foto: Profimedia

Koliko ste muškaraca imale u životu, koliko često perete gaćice, koliko dece želite da imate, samo su neka od pitanja koja bi muškarci očajnički želeli da pitaju devojke, prenosi Daily Mail.

Četrnaest momaka otkrilo je za sajt Thought Catalog šta je to što bi mnogo voleli da pitaju svoje devojke ali ih je sramota. Izdvajamo samo neke od najzanimljivijih pitanja:

1. "Zaista želim da znam sa koliko momaka je spavala, ali tek smo počeli da se zabavljamo, bojim se da je to pitanje previše lilčno. S druge strane, šta ako je taj broj mnogo veći nego što bih ja želeo? Možda je ipak bolje da je to nikad i ne pitam", iskren je Luka (24).

2. "Ako bi poželela da imamo trojku, to bi me potpuno srušilo, ali ako bih je to uopšte i pitao, verovatno bi odmah pomislila da mi fali seks sa drugim devojkama", priznaje Trej (25).

3. "Koliko često masturbira. Ali, u zavisnosti od njenog odgovora, pitanje je koliko bih se našao uvređen", kaže Gio (26).

4. "Da li je ikada obukla dva puta iste gaćice, a da ih prethodno nije oprala. Ne bih je osuđivao, samo bih voleo da znam", priznaje Sem (25).

8 stvari koje te čine očajnom ljubavnicom: Nijedan muškarac ovo ne voli!

5. "Da li je zaista prebolela bivšeg. O tome konstantno brinem, i da, nesiguran sam", priznaje Kajli (24).

6. "Kakav je moj penis u poređenju sa drugima sa kojima je spavala", pita se Patrik (25).

7. "Da li je ikada pre bila trudna. Mislim da je to ipak nikada ne bih smeo pitati. Previše je škakljivo pitanje, ali me interesuje", Bobi (24).

8. "Da li ikada gleda svoju vaginu. Viđao sam na televiziji da devojke uz pomoć ogledala posmatraju svoju vaginu i bilo mi je jako čudno", priznaje Kevin (23).

9. "Šta zaista misli o tome kakav sam u krevetu. Pretpostavljam da me ne bi bilo strah da pitam, ali voleo bih da mogu nekako da provalim da li govori istinu", kaže Antoni (25).

10 razloga zbog kojih muškarci ostavljaju devojke: Kraj zagarantovan!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...