Fokusirajte se na osećanja

U 6 koraka do idealne erotske masaže

Raspametite partnera tako što ćete u isto vreme da dodirujete njegova leđa i butine, a zatim vrat i vrhove stopala, dok za kraj ostavite seksi lupanje zadnjice
Ljubav i zavođenje
12:32h
U 6 koraka do idealne erotske masaže
Foto: Shutterstcok

Senzualni dodiri čine da ljubavnici budu otvoreniji jedno prema drugom i da istražuju sve tajne njihove seksualnosti. Zato, priuštite partneru zavodljivu erotsku masažu, koja će probuditi sva njegova čula. Takođe, praktikujte obostrano masiranje, nakon čega ćete biti opušteni i pripremljeni za partiju nezaboravnog seksa.

1. Nađite pravi prostor

Krevet ne samo da je idealno mesto za masažu, jer je čvrst, ravan i stabilan, već ćete nakon što magičnim rukama relaksirate partnera moći dobro da zagrejete čaršave. Pre nego što do seksa dođe, postarajte se da postavite dragog tako da mu jedan jastuk bude ispod glave, drugi ispod kolena, a treći ispod zglobova. Zatim krenite masiranje nežnim pokretima, kako biste osetili koju mu je deo tela najranjiviji.

2. Obavezno koristite ulje za masažu

Osim što ruke moraju da budu meke i tople, neophodno je i ulje, koje će smanjiti trenje i olakšavati utrljavanje. Kako biste oslobodili mišiće stresa učinite da vaši dodiri po partnerovoj koži idu glatko. Tako ćete njemu omogućiti veće uživanje, a i vama će masiranje ići mnogo prijatnije. Izuzetno je bitno i kako ulje miriše, zato se pobrinite da ono ima neki opojan, egzotičan miris ili onaj neutralan i relaksirajući.

3. Stvorite mirnu atmosferu

Vruć donji veš, koji će atmosferu u sobi, ali i njegovim pantaloma dovesti do usijanja nije dobar izbor za masažu. Morate da stvorite mirno i prijatno okruženje i da jedino što će ga uzbuditi i zaludeti budu pokreti vaših ruku po njegovom telu. Pustite neku laganu muziku, postavite sveće u prostoriji, budite obučeni seksi, ali opet diskretno, čisto da zagolicate maštu. A, onda krenite od njegovih stopala, kako biste ga opustili i namamili da vas moli da ne skidate ruke sa njega.

4. Otkrijte na koji deo tela da se fokusirate

Svakako uradite kompletnu masažu, jer ćete mu jedino tako priuštiti pun tretman. Ali, osetite dok idete prstima niz njegovo telo, na koji deo je posebno osetljiv i kada pada u ekstazu dok ga dodirujte. Ukoliko je to guza, ne skidajte ruke sa nje, ili je možda tačka njegovog ključanja masaža stopala, ramena ili butina. Na vama je da sami otkrijete ili pitate vašeg partnera, kako bi zadovoljstvo doživelo vrhunac.

5. Pokreti koji će ga raspametiti

Jednu ruku stavite na njegova ramena, a drugu ruku stavite iznad nje i pritiskajte taj deo. Takođe, probajte da mu u isto vreme dodirujete leđa i butine, ili vrat i vrhove stopala. Ova idelana kombinacija će ga oduševiti i u činiti da na vas gleda kao na boginju masaže. Ramena, tabane i dlanove uvek masirajte vrhovima prstiju, a ne celom šakom. Ono što je pun pogodak za opuštanje i erotski nadražaj je masiranje zadnjice, tako što ćete spojiti šake i krenuti naizmenično da pomerate ruke i udarete njegovu guzu, jačinom koja njemu vašem partneru odgovara.

6. Fokusirajte se na osećanja

Ne postoje savršeni pokreti za erotsku masažu. Najbitnije je da vašim rukama teče dobra energija, kao i da se emotivno unesete u svoju ulogu masera. Kvalitet vašeg dodira je važniji od tehnike, zato pomislite na to koliko vam je stalo do partnera i toga da ga zadovoljite i opustite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs