Ne treba vam takav

Sebičan do srži: 5 znakova da si sa muškarcem koji te ne zaslužuje!

Uz običaj da ne sluša, sebičan muškarac će u većini razgovora hteti da priča samo i isključivo o sebi
Ljubav i zavođenje
11:30h Autor:
Sebičan do srži: 5 znakova da si sa muškarcem koji te ne zaslužuje!
Foto: Thinkstock

Sebičan muškarac spada među najgore muškarce za vezu, a ako niste sigurni da li je vaš izabranik jedan od njih, ovo su znakovi prema kojima ćete ga odmah prepoznati!

Ne sluša

Ne zanima ga šta imate da kažete, pa će vam to pokazati time što uopšte neće obraćati pažnju na vas. Čak i ako ste najnezanimljiviji na svetu, pravi muškarac će se barem potruditi i učestvovati u razgovoru, a onaj sebičan neće preduzeti ni taj minimalni trud.

Priča samo o sebi

Uz običaj da ne sluša, sebičan muškarac će u većini razgovora hteti da priča samo i isključivo o sebi. Druge stvari ga ne zanimaju, ipak je on najvažniji u celoj priči, pa nije retkost da ćete o njemu znati baš sve, a on o vama skoro ništa.

Posvađala se sa mužem, a on joj je na tako dobar način pokazao da je voli!

Kasni

Jednom ili dva puta je u redu, ali ako ga svaki put čekate 15 minuta, znači da pokušava da ispadne jako važan. Muškarac koji vas pušta da ga čekate nije obziran, a na sebe će misliti u svakoj situaciji u kojoj se nađete.

Radite samo ono što on želi

U vezi bi trebalo da postoji kompromis, a ako radite samo njegove stvari, i istovremeno zapuštate sve što se vama sviđa, vremenom se veza pretvara u svojevrsnu diktaturu. Ako mu predložite da radite nešto što vi želite, a on vas stalno odbija, znači da je jako sebičan.

Seks je samo za njegovo zadovoljstvo

Pravi muškarac će se osećati prilično loše ako sazna da nije zadovoljio ženu u krevetu, a onom sebičnom uopšte neće biti važno. Sebični muškarci imaju jedan cilj - da zadovolje sebe, a nakon toga im je sasvim svejedno šta vi osećate.

Istina o samouverenim muškarcima: Mačo stav krije slabića!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs