Strašna sudbina

Muž je prevario sa najboljom prijateljicom, a onda je usledio šok: Izdaju će pamtiti dok je živa!

Bila je u stabilnom braku, volela je supruga, a onda su joj upropastili život
Ljubav i zavođenje
23:28h Autor:
Muž je prevario sa najboljom prijateljicom, a onda je usledio šok: Izdaju će pamtiti dok je živa!
Foto: Shutterstock

Nakon što je 8 godina provela sama, Dajana Varndel (51) putem interneta upoznala je svoju srodnu dušu Vejna (48) sa kojim se 2008. godine venčala na maloj, ali jako romantičnoj ceremoniji, a potom i rodila njihova dva zajednička sina, piše Mirror.

"Bila sam u stabilnom braku. Volela sam supruga i nikada nisam pomislila da će moja životna priča ići u smeru kojim je zapravo pošla", priča šokirana supruga.

A neželjenim smerom, naime, njena bračna idila krenula je nakon što je dobronamerna Dajana upoznala upola mlađu Line Pridis (28) sa kojom se jako sprijateljila i koju je gledala kao svoju ćerku.

Kod kuće imao ženu i decu, a na brodu devojku: Laži, seks i varanje na kruzerima!

Foto: Shutterstock/Ilustracija
Foto: Shutterstock/Ilustracija

"Svako veče smo se viđale. Ona bi mi dolazila u posetu i provodile bismo sate zajedno, razgovarajući o svemu", započinje svoju tragičnu priču Dajana i dodaje kako bi u to vreme njen suprug uvek izašao i ostavljao ih da uživaju u malim ženskim razgovorima.

"Njih dvoje nikada nisu razgovarali. Osim kada bi zajedno izašli na trem da popuše cigaretu. Moram priznati da sam se uvek pitala očijukaju li tada. Međutim nisam želela time previše da se zamaram", nastavlja svoju priču ova žena.

"Nakon nekog vremena, Line mi se poverila da je upoznala predivnog muškarca i da su zajedno u vezi. Da se jako vole i planiraju venčanje. Bilo mi je neobično što ga još uvek nisam upoznala. Međutim, kako mi je objasnila da radi do kasno i da nema vremena za druženje, više nisam navaljivala", ispričala je Dajana i dodala kako je dodatni šok usledio nakon otkrića da je njena prijateljica trudna.

Dajana je saosećala i bila slomljena nakon otkrića da je muškarac i otac Leninog budućeg deteta napustio i nju i dete.

Čuo sam njegove poslednje reči, pa isključio aparate: Ispovest Titovog lekara!

Foto: Shutterstock/Ilustracija
Foto: Shutterstock/Ilustracija

"Bila sam polaskana poverenjem koje mi je iskazala pozvavši me da budem kuma njenoj ćerki koja je bila predivna. Suprug i ja smo rado odlazili u posete i čuvali malenu devojčicu kao da je naša", priča Dajana i dodaje koliki šok je usledio nakon što je otkrila da dete i jeste njegovo!

"Jednog dana suprug mi je saopštio strašnu vest i rekao da pakuje svoje stvari i da odlazi jer više nije srećan u braku sa mnom. Bila sam slomljena. Međutim, prava neverica usledila je nakon što je Dajana primila telefonski poziv u kojoj joj je nepoznati ženski glas otkrio kako njen suprug i najbolja prijateljica Lene stanuju zajedno i da je njeno kumče zapravo dete njenog supruga.

Foto: Shutterstock/Ilustracija
Foto: Shutterstock/Ilustracija

"Bila sam skrhana i u neverici! Kako je moguće da su mi dvoje ljudi kojima sam najviše verovala to učinili. Stanuju zajedno i sada mi se sigurno smeju iza leđa", priča Dajana kroz suze, jecajući i dodajući kako suprugu neće dati razvod i priuštiti im to zadovoljstvo da bezbrižno uživaju u svojoj ljubavnoj idili.

"Videla sam neki dan Lene na ulici i na licu joj se videlo da je u tom trenutku poželela da je proguta zemlja", zaključila je za kraj Dajana.

Vejn je potvrdio kako je malena devojčica njegova ćerka i dodao kako ne želi o tome više da priča, dok je Lene odbila da da bilo kakav komentar, piše Mirror.

Seks je bio žestok, trajao je 1 minut: Šokantne izjave poznatih koje će vas nasmejati!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs