Neverovatno

Upoznali su se u vrtiću i od tada su nerazdvojni: Dokaz da prava ljubav ipak postoji!

Znaju se punih 40 godina, jedno drugom su sve na svetu, imaju troje dece i ne mogu zamisliti život jedno bez drugog
Ljubav i zavođenje
02:06h Autor:
Upoznali su se u vrtiću i od tada su nerazdvojni: Dokaz da prava ljubav ipak postoji!
Foto: Shutterstock

Helen Mkgin i njen suprug Ros iz Velike Britanije poznaju se 40 godina i ne mogu zamisliti život jedan bez drugoga. Žive na selu u Velikoj Britaniji sa svoje troje dece.

Nerazdvojni su od prvog dana u vrtiću. Bilo je to 1976. godine, ima li su tada četiri godine i rado se prisećaju kako su se upoznali.

"Prve reči koje mi je uputio bile su: "Prestani da hodaš za mnom". Sećam se toga kao da je bilo juče. Odmah me nešto privuklo njemu taj prvi dan u vrtiću. Sećam se i da je jako mirisao na stare gume te da je imao plavo-crni džemper. Izgledao mi je jako pametno i odlučila sam da ga pratim po igralištu," ispričala je Helen.

Njegova porodica se baš doselila u njeno selo, a Helen ga je pitala može li biti deo posade u njegovom svemirskom brodu koji je stajao na igralištu vrtića i bio napravljen od starih guma.

Celi dan su se igrali kako spašavaju svemir. Helen se prisetila kako su godinu dana kasnije bili u razredu i žestoko raspravljali kako se piše reč "world" (svet). On je tvrdio "word", a ona mu je pokušavala objasniti da nije u pravu.

Kako ljudi pokazuju ljubav: Ponekad je samo dodir uzrok bezbroj burnih noći!

Foto:Shutterstock, Ilustracija
Foto:Shutterstock, Ilustracija

Na kraju se i nastavnik morao uplesti. Objasnio mu je da je Helen u pravu, i rasprava među njima je završila.

Ispričala je i kako se ponašao na njenom petom rođendanu koji su slavili u dvorištu porodične kuće. Sva deca su se zabavljala, a on je sedio pod drvetom i čitao slikovnicu.

Njena majka ga je pozvala da se pridruži ostaloj deci, a on joj je rekao: "Hvala, ali sasvim sam srećan čitajući".

Celo vreme mu je slikovnica stajala naopako, ali on to nikad nije priznao.

"Ja sam njegova prva prava devojka, a on je moj prvi pravi dečko. Nakon što ljudima to kažem, čude se što nikad nismo bili sa nekim drugim. Ne nismo, i sad živimo u tom istom selu u kojem smo se upoznali, zajedno sa naše troje dece, 11-godišnjim Džordžom, Ksenderom koji ima sedam i 6-godišnjom Alis," nastavlja Helen.

Nekoliko godina kasnije ona se preselila u drugo mesto jer su joj se roditelji razveli i neko vreme se nisu viđali. Ponovo su se videli slučajno, bili su tinejdžeri i naleteli su jedno na drugo u diskoteci. Nisu mnogo pričali, ali dogovorili su se sa društvom da odu na picu u restoran u kojem je radio njegov prijatelj.

Imali su 15 godina. Nedelju dana kasnije dogovorili su se za šetnju po parku i tamo su se prvi put poljubili. Postali su devojka i dečko, a tri godine kasnije ponovo su se razdvojili jer su im fakulteti bili udaljeni, međutim i dalje su bili u vezi i viđali se barem jednom mesečno.

On je vaš za ceo život upravo zbog ovoga: Nikad vas neće prevariti!

Foto:Shutterstock, Ilustracija
Foto:Shutterstock, Ilustracija

U međuvremenu su slali pisma, pričali na telefon...Bilo im je 27 godina i stajali su na parkiralištu u Kentu, a on ju je iznenada pitao da li se želi udati za njega pa pojurio u trgovinu po šampanjac. Izgledao je kao da je i sam iznenađen što mu je to pitanje izletelo iz usta.

Pristala je, a oboje su plakali od sreće. Šest meseci kasnije postali su muž i žena.

"Dok gledam našu decu kako se igraju sa svojim prijateljima u parku, ponekad razmišljam jesu li možda u društvu svojeg budućeg muža ili žene. Jako volim Rosa i srećna sam što sam u braku sa vozačem svemirskog broda," rekla je Helen.

Kad čovek voli ženu: Zbog prave ljubavi muškarac je spreman na ovo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs