Neobična perspektiva

Tri najjača ženska oružja: Koje je najmoćnije za muškarce?

Seks, zagrljaj i poljubac žene su najjača sredstva za osvajanje, a razlikuju se samo po stepenu iskrenosti
Ljubav i zavođenje
11:48h Autor:
Tri najjača ženska oružja: Koje je najmoćnije za muškarce?
Foto: Shutterstock

Poljubac je susret najveći na svetu. Postoje svi uslovi da takva tvrdnja bude izvesna. Tu su, pre svega, usne - izvanredno oivičene osetljivim nervima i odlična pokretljivost celog predela koji učestvuje u poljupcu.

Polni kontakt je, mehanički gledano, najintimniji od svih ženskih fizičkih aktivnosti. Veoma mu je blizak zagrljaj. Koja je od te tri ženske radnje najiskrenija? Važno je da razdvojimo stepen iskrenosti između osnovnih ženskih oružja.

Pozivanje na iskrenost, prizivanje i manipulacija iskrenošću jesu ženska specijalnost. To je vrlo delotvorna terapija za muškarce, efikasna zahvaljujući neverovatnoj muškoj istrajnosti da se ne odrekne iluzije o iskrenosti baš njegove partnerke.

Sa druge strane, muškarac koji nudi iskrene argumente, da bi ubedio ženu, naivno misli da ima jaku kartu u rukama. Muškarcu je privid ženske iskrenosti potreban skoro kao kiseonik, a nije ni svestan da kroz tu priču udiše inertan gas koji je gori, ne miriše, niti ima ukusa, a rasprostire se u sve prostore koje mu se stave na raspolaganje.

Muškarac na drugom mestu: Ovo bi trebalo da vam bude broj jedan u vezi!

Podelimo najpre, za ovu priliku, muško-ženske fizičke interakcije na duboke i plitke. To su, naravno, tri osnovna vida neverbalne komunikacije među polovima - polni kontakt, poljubac i zagrljaj. Na grafikonu koji bi pokazivao dubinu prodora organa koji učestvuju u sva tri glavna vida međupolne saradnje, lako biste zaključili da je prvi najdublji, drugi manje, a treći sasvim površan.

Polni kontakt i poljubac imaju još jednu zajedničku odliku: Usmereni su na udarne otvore i organe na telesnoj mapi.

Zagrljaj se od polnog kontakta i poljupca razlikuje još po tome što je čulo dodira angažovano na većoj površini i učestvuju ruke, s manjim ili većim učinkom. Ali, glavne razlike između polnog kontakta i poljupca, na jednoj strani, i zagrljaja na drugoj, su baš u iskrenosti.

Polni kontakt i poljubac ne mogu biti iskreni po definiciji. Oni predstavljaju akciju sa strogo određenim ciljem, pa je iskrenost sama po sebi nepotrebna. Sve i da hoće, partneri ne mogu biti iskreni na početni način. Jer, posle poljupca i polnog kontakta emocionalna situacija među partnerima se imperativno menja, što ruši prvobitno stvorenu predstavu o iskrenosti koja je, eventualno, vladala pre.

Definitivna odluka: Kada treba oprostiti partneru, a kada zauvek otići?

Iskrena ljubav je neophodna samo deci, jer jedino ona od nje imaju biološke koristi. Deca se uz nju osećaju zaštićena, a uvek lako prepoznaju i negativno reaguju na glumačku, deklarativnu ljubav.

Voleti nekog je emocionalni status, ali nije nikakav argument, jer će priroda uvažiti ljubav samo ako se ona materijalizuje. Voleti nekoga predstavlja skup gajenih emocija koje su do te mere lične, da se nikoga drugoga ne tiču i koje moraju da se pretvore u akciju, da bi bile biološki korisne.

Ako voleti nije nikakav argument, iskreno voleti je to još manje; jer onome koji voli priviđa se da mu se zbog iskrenosti pripadaju neka dodatna prava. Da zaključimo, po prirodi stvari jedino zagljaj može da ima elemente iskrenosti i to jeste najiskrenija ženska akcija.

Ženskih zagrljaja ima raznih vrsta i svi su iskreniji od poljupca i polnog kontakta, a za muškarca najveći značaj ima onaj koji ukazuje na žensku naklonost. Taj ženski zagrljaj je, najčešće, spontan i pomalo nespretan.

15 dokaza koji znače samo jedno: Odlepio je za tobom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs