Obratite pažnju

15 dokaza koji znače samo jedno: Odlepio je za tobom!

Bilo taksijem, bilo peške, ako vas muškarac prati sve do kućnog praga, iako živi na potpuno drugom kraju grada,, to nije bez jakog razloga
Ljubav i zavođenje
20:08h Autor:
15 dokaza koji znače samo jedno: Odlepio je za tobom!
Foto: Shutterstock

Odnos muškaraca prema ženama koje su tek upoznali, bitno se razlikuje u zavisnosti od toga da li žele vezu ili samo seks.

Iako vrlo dobro znaju da prikrivaju i ovu drugu nameru, ovih 15 njegovih poteza znače samo jedno - da je poludeo za vama i da želi nešto ozbiljno!

1. Dodiruje vam dno leđa.Neki ljudi vole fizičku prisnost, neki baš i ne, ali provereno je da frajeri kada bace oko na ženu, vrebaju donji deo leđa i nežno stavljaju ruku oko njih.

2. Smeje se vašim tvojim šalama.Ok, možda ste zabavni i sa odličnim smislom za humor, ali niko nema baš toliko dobar smisao za humor!

Pročitajte svog muškarca: Reci mi šta misliš o bivšoj da ti kažem ko si!

3. Pokazuje interes za svaku sitnicu vašeg života."Zašto si tačno izbrisala onu divnu sliku sa Fejsbuka?" Koga je briga zašto... Osim ako se radi o osobi koja želi da bude sa vama. Nju sve zanima!

4. Nudi vam svoj kaput.Ovo je jedan od onih kavaljerskih manira pred izumiranjem, ali ako mu se zaista sviđate, bez dileme će ponuditi svoj kaput.

5. Šalje poruke u sitne sate.Budimo realni - niko nije budan u 3 ujutro samo zato što se pita kako ste vi proveli dan.

6. Lajkuje sve vaše slike na Instagramu.Ok, ne baš sve sve, ali sve na kojima ste vi, odnosno vaše lice.

Tri pitanja koja će vam promeniti poglede na brak: Postavite ih sebi pre venčanja!

7. Namiguje vam.U trenutku kada oseti da ste se vas dvoje povezali, on neće izustiti reč, ali će vam to dati do znanja namigivanjem.

8. Dodiruje vam nogu prilikom razgovora.Spontani pokreti najbolje će odraziti njegovu opčinjenost vama.

9. Dodaje vas na Fejsbuku.Odmah!Doslovno, čim vas je upoznao, šalje zahtev. Nema strpljenja da sačeka ni da stigne kući.

10. Primećuje sitne promene.On primećuje da ste pustili nokte, ošišali šiške, nabavili novu torbu, smršali par kilograma...

11. Gleda u vas.Ali stvarno jako, jako često primećujete kako vas posmatra. Činjenica je da ovo može biti i pomalo zastrašujuće.

Ako ga voliš, ne radi ovo: 3 sigurna načina da uništiš i najbolju vezu!

12. Njegov parfem se oseća na kilometar.Ako mu je cilj da vas impresionira, verovatno će se okupati u omiljenom parfemu

13. Pravi se važan.Iako se radi o sitnicama, ako krene da vam priča o svim svojim dostignućima, definitivno se zagrejao za vas. Ili to, ili je egocentrični manijak. Ali bez brige, jednostavno ćete uvideti razliku.

14. Neće dozvoliti da vi platite računMožda je pravi džentlmen, a možda mu se toliko dopadate da želi svakim malim gestom da vas oduševi!

15. Prati te do kuće.Bilo taksijem, bilo peške, prati vas sve do kućnog praga iako živi na potpuno drugom kraju grada.

10 zapovesti pre udaje: Svaka žena mora da zna!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs