Lakše nego što misliš

Ne postoji nedostižan muškarac: 5 ključnih stvari da smuvaš svakog tipa!

Svakoj od nas se desilo da smo upoznale barem jednog frajera koji nam se činio nedostižnim. Evo kako i ti možeš da uhvatiš tipa koji zvuči predobro da bi bio baš tvoj
Ljubav i zavođenje
19:28h Autor:
Ne postoji nedostižan muškarac: 5 ključnih stvari da smuvaš svakog tipa!
Foto: Shutterstock

Nedostižan frajer - svaka od nas je upoznala barem jednog koji se čini upravo takvim. Svakoj od nas se dogodilo i to da upravo taj naš nedostižan frajer pronađe devojku koja nije toliko bolja od nas. U čemu je caka? Vrlo jednostavno, ona nije smatrala da je muškarac nedostižan. Evo kako i ti možeš da uhvatiš tipa koji zvuči predobro da bi bio baš tvoj:

Zašto ne možete da nađete onog pravog: 6 grešaka singl žena!

1. Prestani da se uveravaš da ne možeš

Prva prepreka dolazi upravo iz tvoje glave. Ako samu sebe uveravaš da ne možeš da osvojiš tipa, svemir će da se potrudi da ti dokaže da si u pravu. Ako samoj sebi kažeš da možeš, svemir će opet da se potrudi da ti dokaže da si u pravu.

2. Prestani da se upoređuješ

Druge devojke su možda lepše od tebe, neke su možda pametnije, neke su možda i komunikativnije, ali nikad nećeš osvojiti frajera ako razmišljaš o drugim ženama. Nemoj da se uspoređuješ s nekim jer je to savršen način da ostaneš neprimećena.

Najjači afrodizijak za muškarce: Ženski adut na koji padaju i nedodirljivi!

3. Ovo je maraton, a ne sprint

Ako ti se stvarno sviđa, nemoj da se utrkuješ da bi došla do njega. Idi polako i nemoj nikome da praviš pritisak.

4. Živi svoj život

Nemoj da se koncentrišeš samo na njega - radi šta radiš, druži se, izlazi s prijateljicama, budi zanimljiva samoj sebi i bićeš zanimljiva i njemu.

5. Zaljubi se u sebe

Ako ne pokazuješ da voliš samu sebe, kako će on da zna da si vredna njegove ljubavi? Muškarci osete kada žena ima samopoštovanje i uvek će da poštuju ženu koja ne da da je neko zavlači.

Fatalna zavodnica: Žena kojoj nijedan muškarac ne može da odoli!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs