Čitaj između redova

Misli samo na tebe: Ovakve poruke šalje zaljubljen muškarac!

Znakovi da mu je stalo i da je totalno "otkinuo" za vama su tu, samo treba da ih dešifrujete
Ljubav i zavođenje
20:52h Autor:
Misli samo na tebe: Ovakve poruke šalje zaljubljen muškarac!
Foto: Shutterstok

Ljubav je jedna od onih stvari koju ne možete da razumete sve dok je konačno ne doživite. Možda mislite da znate šta je prava ljubav, ili da je sadašnja veza baš ono pravo, a onda nekoliko godina kasnije shvatite da je to ipak bila samo strast.

Budite sigurni - kada je ljubav prava, ona je mnogo više od požude. Znakovi da mu je stalo i da je totalno "otkinuo" za vama su tu, samo treba da ih dešifrujete. Ako držite oči širom otvorenim, pogotovo kada je reč o SMS porukama, možete naići na određene tragove koji vrište "ljubav", piše Cosmopolitan.rs.

Pametne žene ovo praktikuju: Glavni adut za držanje muškarca u šaci!

1. "Tako sam ponosan na tebe"

Ponos je produkt ljubavi. Ako nas nešto u životu čini ponosnim, postoji dobra šansa da je tu prisutno osećanje ljubavi. Razmislite o tome. Ponos obično znači osećaj zadovoljstva zbog nečijih (ili sopstvenih) dostignuća.Dakle, ako je muškarac ponosan zbog dostignuća njegove lepše polovine, on smatra da su njena dostignuća ujedno i njegova.

2. "Imam planove za savršen vikend sa tobom"

Budimo realni ovde. Njegove savršeno isplanirane aktivnosti (dnevne i noćne) predstavljaju velike crvene zastave koje govore “ljubav”. Ako on danima unapred smišlja savršen plan za viđanje sa vama, taj muškarac sigurno ne razmišlja o strategiji kako da vas što pre odvede u krevet (ili da odjednom nestane bez traga).

U slučaju da vaš dečko ima ambiciozne planove, budite sigurni da on onda ima ambicije i da ostane dugo sa vama, u ozbiljnoj vezi.

Sudbinska ljubav: Horoskop otkriva ko sa kim mora biti, kad-tad!

3. Iznenadne "Nedostaješ mi / Volim te" poruke

Jedna iznenadna "Nedostaješ mi" poruka preko dana je prava stvar, budi sigurna u to. Ova vrsta poruka otkriva da muškarac razmišlja o vama tokom celog dana, bez obzira gde se on nalazi. Ako vam vaš dečko stalno govori da mu nedostajete, to je verovatno zbog toga zato što ste mu u mislima- stalno!

4. "Da li si jela?"

Za neiskusne, ovo će biti sasvim obična poruka. Ali pogledajte malo dublje i shvatićete o čemu je ovde reč. Ako vam dečko stalno šalje ovakvu poruku, to može biti znak ljubavi. Muškarac kao jača polovina uvek ima potrebu da zaštiti svoju lepšu polovinu. Upravo zato je ova poruka način da pokaže da želi sve da obezbedi za vas - na isti način kao što majka mečka hrani svoje mladunce.

Napraviće vam pakao od života: Koji horoskopski znak je najgori za vezu?

5. "Ne moraš da ideš u teretanu!"

Ova poruka je način na koji muškarac želi da vam kaže da vas želi (i voli) takvu kakva jeste. Naravno da obe strane treba da povedu računa o svojim fizičkim aktivnostima, ishrani ili stilu. Ali, kada je muškarac stvarno zaljubljen te stvari će odjednom postati nevažne.

6. "Gledam ovaj film / čitam ovu knjigu / slušam ovu pesmu - i to me podseća na tebe"

Jednom kada se zaljubite, sve stvari koje vam se događaju ili ih radite tokom dana će vas podsećati na osobu koju volite. Ako vam muškarac šalje poruke tokom dana kako bi vas obavestio o raznim stvarima koje ga podsećaju na vas, to znači da je reč o ljubavi.

Pogotovo kada dobijate neobavezne, iskrene i smešne poruke, koje deli sa vama. (Ne mešajte ovo sa nasumičnim, glupim i smarajućim porukama!)

Za sreću u ljubavi: Moćno oružje na koje žene često zaboravljaju!

7. Poruka koja u sebi sadrži reč "maženje" ili se odnosi na nju

Sve sa rečju maženje predstavlja univerzalni kod za ljubav, koja nije podstaknuta čistom strašću i požudom. Ako vas dečko poziva da dođete da se grlite i mazite, postoji velika šansa da gaji velika i intezivna osećanja prema vama- i da uživa u tvom društvu i susretima, koji se ne odnose samo na seks.

8. "Hajde da ostanemo kod kuće večeras. Sami"

Ništa ne otkriva muškarca više od ove poruke. Ako nam ne smeta što naš društveni život i izlasci polako propadaju, verovatno je to sa dobrim razlogom. Jednostavno, ako vaš muškarac želi da ostane sa vama kući u petak veče, to znači da ste postali njegov prioritet. On ceni vreme koje provodi sa vama, i to mu je sada važnije od svega.

Izbegava te jer nema ozbiljne namere sa tobom: Kako da ga razotkriješ!

9. "Voleo bih da si sada ovde"

Ako dobijete ovakvu poruku od svog dečka, koji želi da provodi vreme sa vama (sada), verovatno je zaljubljen u vas. Ljubav ima moć da kontroliše um koji govori "voleo bih da si sada sa mnom", što otkriva da su njegove misli načisto zaposete vama.

Prava ljubav podrazumeva stalnu naklonjenost. Ako vam vaš partner šalje ovakve poruke dok je zauzet drugim stvarima, onda on stvarno želi da budete sa njim, sada. Onda je nesumnjivo reč o ljubavi.

10. "Moja mama me gnjavi da bi volela da te upozna"

Kada se mame uključe, onda znajte da je sigurno ljubav tu prisutna. Muškarci nikada tek tako ne smaraju majku sa beznačajnim stvarima. Dakle, ako je došlo vreme za upoznavanje dve najvažnije žene u njihovom životu, onda taj muškarac vidi budućnost u vašoj vezi.

Fatalne greške: Zbog ovoga muškarci odlaze drugoj ženi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs