Obratite pažnju

Fatalne greške: Zbog ovoga muškarci odlaze drugoj ženi!

Srećan i siguran muškarac izbegava negativne žene u širom luku. Ne budite mrzovoljne i mračne već cenite ono što imate
Ljubav i zavođenje
17:28h Autor:
Fatalne greške: Zbog ovoga muškarci odlaze drugoj ženi!
Foto: Thinkstock

Muškarci nisu toliko komplikovana bića koliko zapravo vi mislite. Oni cene jednostavnost i spontanost ali i opuštenost u vezi. Možda baš zato što se toliko trudite, zapravo pravite fatalne greške koje se odražavaju na vašu vezu, prenosi Cosmopolitan.rs.

U nastavku saznajte kojih 10 stvari će ga totalno odbiti, pa vas savetujemo da ih izbegavate:

1. Imate veoma duge nokteMuškarci vole žene sa lepim i urednim noktima, a ne sa noktima koje ga mogu slučajno povrediti ili ogrebati. Sa predugačim noktima izgledaćete neuredno što ga sigurno neće zadiviti.

Za sreću u ljubavi: Moćno oružje na koje žene često zaboravljaju!

2. Potcenjujete sebePametan, ambiciozan i siguran muškarac će biti oduševljen vašom inteligencijom, i neće se plašiti nje. Ako primetite da se konstantno prilagođavate vašem muškarcu kako biste ga privukli (i zadržali), a pritom "gubite" svoju ličnost, verovatno izlazite sa previše neinteligentnih muškaraca. Takvi muškarci ne cene vašu posebnost.

3. Prilepljeni ste za njegaSvakom muškarcu (da bi bio muškarac) je potrebno vreme za sebe. Dajte mu prostora - koliko god da mu je potrebno! Posle nekog vremena, primetićete kako će početi da se vraća vama.

4. Ponašate se kao da ste mu majkaPoznati psiholog Sigmund Frojd rekao je da muškarci na neki način žele da izlaze sa njihovim majkama. Možda. Muškarci žele ženu koja je savršena, baš kao što je njihova majka, ali sigurno ne žele da imaju drugu majku.

12 godina živela u braku bez seksa: Osećala sam se nepoželjno, suprug me nije primećivao!

5. Koristite previše parfemaParfem bi trebalo da naglasi vaš prirodan miris koji će istaći vašu posebnost. Nema ništa gore od ljubljenja ženskog vrata koji je natopljen prejakim parfemom.

6. Nosite jaku šminkuNosite šminku da istaknete svoje karakteristike lica - a ne da pravite nove!

7. Ostavljate garderobu, svudaOvo je jednostavno pravilo. Ako živite zajedno, ostavljajte odeću kući! Ako ste u ranoj fazi veze, nosite je kući sa sobom!

7 žena o bivšim: Bila sam očajna, mislila sam da više nikada neću moći da imam seks!

8. Flertujete sa drugim momcimaNajlakši način da ga razbesnite je da flertujete sa drugim dečkom, i to baš ispred njega. Ako vam je toliko dosadno u vašem životu pa imate potrebu da pravite dramu, vi ste nezreli za vezu. Ostanite sami dok ne odrastete.

9. Previše ste dostupniU kojoj god da ste fazi veze,vi morate da imate ispunjen društveni život izvan nje. Ako ga gušite, on će sigurno pobeći.

10. Negativni steSrećan i siguran muškarac izbegava negativne žene u širom luku. Ne budite mrzovoljne i mračne već cenite ono što imate.

5 iskrenih priča žena koje su varale muževe: Posao mu je bio važniji, nikada nije bio tu za mene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs