Isprobajte i vi

5 reči za harmoniju i sreću u braku: Blogerka podelila neverovatno iskustvo!

Korin je jednu frazu je upotrebila tokom porodične rasprave i shvatila je da je otkrila nešto neverovatno, nešto što joj je pomoglo da male svakodnevne svađe uzrokovane stresom pretvori u zdravu komunikaciju
Ljubav i zavođenje
09:42h Autor:
5 reči za harmoniju i sreću u braku: Blogerka podelila neverovatno iskustvo!
Foto: Thinkstock

Korin Miler je britanska blogerka koja je sa svojim fanovima odlučila da podeli jedno neverovatno iskustvo koje joj je u brak dovelo harmoniju i sreću. Naime, Korin radi u velikoj kompaniji, u ljudskim resursima i njen posao se zasniva na psihološkom pristupu radnicima, a sve u svrhu harmonije na radnom mestu.

Igrom slučaja, jednu frazu je upotrebila tokom porodične rasprave i shvatila je da je otkrila nešto neverovatno, nešto što joj je pomoglo da male svakodnevne svađe uzrokovane stresom pretvori u zdravu komunikaciju. Naime, njen suprug Kris radi vrlo stresan posao i svoje frustracije s posla često zna da ispoljava kod kuće.

Ne dolivajte ulje na vatru: 5 poteza koji pogoršavaju svaku svađu!

Tokom jedne rasprave u kojoj se razdražen žalio na situaciju u kancelariji, pa je zbog nervoze podigao glas na suprugu, ona nije želela da nastavi raspravu koja lako može da se pretvori u svađu, već ga je upitala: "Kako mogu da ti pomognem?"

Zašto ljudi viču kada su besni: Priča koja će vas oduševiti!

Nakon što je izgovorila čarobne reči, Kris je zastao i opustio se, pa se izvinio zbog ponašanja i zakleo da više neće tenzije s posla da donosi kući. Oduševljena situacijom, Korin je odlučila da upotrebi frazu svaki put kada oseti da situacija izmiče kontroli i na njeno iznenađenje, čarobna rečenica je svaki put smirila tenzije. Svoje iskustvo je podelila s prijateljicama, a kasnije i s fanovima i povratne informacije ostalih muškaraca i žena bile su izvrsne

Ali, šta je tako čarobno u ovoj jednostavnoj i pomalo "otrcanoj" frazi? Odgovor je zapravo vrlo jednostavan. Pet čarobnih reči zapravo opisuju sve što je potrebno da partneru pokažete da vam je stalo. Pokazujete kako ste svesni toga kroz šta prolazi, kako ste empatični prema situaciji i da ćete mu biti podrška u svemu.

Raskid zagarantovan: Šta nikada ne smete da kažete svom muškarcu!

Vođeni iskustvom ove mlade žene, sledeći put kada situacija s partnerom počne da se zahuktava, zastanite na par sekundi, razmislite i pokušajte da izgovorite "Kako mogu da ti pomognem?" ili neku sličnu kombinaciju reči koja vam je bliskija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs