Izbegavajte ih

Zgadićete mu se na prvi pogled: 8 bjuti grešaka koje muškarci ne podnose!

Suva koža jednako je ružna kao i noge koje bockaju - muškarcima nije prijatna na dodir
Ljubav i zavođenje
20:04h Autor:
Zgadićete mu se na prvi pogled: 8 bjuti grešaka koje muškarci ne podnose!
Foto: Shutterstock

Mislite da muškarci nemaju oko za detalje? Možda nisu tako detaljni kao žene, ali i te kako primećuju sitnice i greške koje žene prave prilikom ulepšavanja.

Evo kojih 8 grešaka nikada ne promaknu nijednom muškarcu!

1.Previše parfema

Parfem bi trebalo da privuče muškarca, a ne da ga odbije, a upravo to će se dogoditi ako je oko vas oblak parfema. Nekoliko kapi parfema biće sasvim dovoljno, a najbolji učinak izvući ćete ako ga naprskate iza ušiju i na zglob.

2.Loše nanesen puder

Puder u boji koja ne odgovara tenu, previše pudera i puder koji nije dobro razmazan su greške koje će muškarac uvek primetiti na licu žene. Kako biste to izbegli, potražite savet prodavačice kad kupujete puder i uvek ga dobro razmažite kad se šminkate.

Kako da privučete najboljeg prosca: Kinezima uspeva već hiljadama godina!

3.Šljašteće senke za oči

Svetlucava senka primerena je za mlade devojke, ali u određenim godinama bolji izbor su mat senke, jer ona sa šljokicama ističu i najsitniju boru na kapcima, što ne izgleda ni malo lepo.

4.Grudvice od maskare na trepavicama

Muškarcima su duge trepavice seksi, ali trepavice sa grudvicama od maskare nikako im nisu privlačne. Isto važi i za razmazanu maskaru ispod očiju. Maskaru koristite umereno i potražite onu koja vam se tokom dana neće razmazati.

5.Neuredna depilacija

Muškarci vole glatke ženske noge i obrijane pazuhe, a suvišne dlačice mogu ih u trenu "ohladiti". Ovo je jedna od najčešćih grešaka koje muškarci primete čak i na prvom sastanku!

Drevni ruski recept: Dlačice sa lica i tela nestaju kao rukom odnešene!

6.Suva koža

Suva koža jednako je ružna kao i noge koje bockaju - muškarcima nije prijatna na dodir. Neka vam hidratacija kože postane svakodnevna rutina, bez obzira da li imate partnera ili ne, jer to pre svega radite zbog sebe - hidrirana koža je i ključ mladolikog izgleda! Ako imate jako suvu kožu, mažite je kokosovim ili maslinovim uljem.

7.Loša higijena zuba

Loš zadah i žuti zubi ne daju baš muškarcu motiv da poljubi ženu, kao ni ostaci hrane na zubima. Osnovna higijena zuba podrazumijeva pranje bar dva puta dnevno i čišćenje koncem. Ako pušite ili pijete puno kafe, uvek sa sobom nosite bombone za osvežavanje daha.

Žena koja osvaja svakog muškarca: Šta to jednu damu čini lepom!

8.Lepljivi sjaj za usne

Nijednog muškarca ne privlači pomisao da poljubi usne namazane nečim što ih podseća na svetlucavi lepak. Izaberite prozirni sjaj prirodne boje, koji ujedno i hidrira usne, ali se ne lepi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs