Šta oni ne treba da rade

Ovo su muške greške u krevetu

Sve je počelo idlično i puno seksualnog naboja. Ali, kada taj trenutak seksa dođe mnoge stvari, prema mišljenju žena, mogu pokazati njegove mane
Ljubav i zavođenje
11:12h Autor:
Ovo su muške greške u krevetu

Žene vole samouverene muškarce – privlačni su jer znaju šta žele. Ali, s druge strane, mogu ih izluditi nekim greškama koje uporno ponavljaju, jer veruju da slabiji pol uživa u svemu što rade u spavaćoj sobi. Dragi muškarci, dobrodošli u malu školu svega što ne znate o vašim seks greškama.

Niste se obrijali

Ponekad je brada od tri dana odlika pravog, muževnog i markantnog muškarca, a ponekad ona grebe. Postoje žene koje obožavaju da se njihove muškarci neko vreme ne brijaju, jer im izgledaju seksepilnije. Ali, kada dođe trenutak da je njegovo lice po celom vašem telu onda nastaje problem. Ženska koža je puno osetljivija nego koža muškaraca, zato sledeći put kada krene sa stenjanjem, jasno je pitajte da li to radi zbog uživanja ili bola.

Glasno vam diše u uši ili ih grubo oblizuje

Seksualni naboj vrtoglavo raste i tela počinju da gore usled erotskog šaputanja prljavih stvari na uvo, grickanja ušiju i erotskog lizanja. Ali, muškarci smanjite doživljaj. Nekada samo jednim potezom možete potpuni izludeti osobu suprotnog pola, ne morate satima da joj silujete uvo jezikom ili agresivnim dahtanjem.

Gnječi vam bradavice do bola

Neko voli sado-mazo seks, a za te osobe je prag bola obično malo veći. Žene shvataju da su grudi muška opsesija i kada ih vide ili dodirnu, jednostavno polude. Ne mogu se kontrolisati. Bradavice jesu izrazito osetljive i predstavljaju bitnu zonu za kulminaciju erotskog naboja, jer sadrže mnogo nervnih završetaka. Ali, budite nežni, nemojte ih stiskati kao da želite da ih otkinete.

Kratka predigra

Predigra nije samo pet minuta ljubljenja pre seksa. Ne možete očekivati da ste oboje jako uzbuđeni u isto vreme, zato vašoj dami morate pružiti motivaciju i zapaliti želju u njoj toliko da ne poželi da ikada skinete ruke sa nje. Osigurajte dovoljno vremena za razbuktavanje strasti. I nemojte je odmah skinuti! Do vatrometa strasti i nezaboravnog uživanja nekada možete doći i kada pojačavate gas korak po korak.

Napad na klitoris

Budite strpljivi i nemojte odmah krenuti na gurate jezik ili vaš alat njoj između nogu. Ukoliko sami ne znate kako, dopustite njoj da vam ukaže na to da je možete potpuno opčiniti, ako krenete da se poigravate sa njenim klitorisom i preponama. Shvatite da biti nežan i kreativan može samo da znači veliki plus u njenim očima i da je dovede do ludog orgazma.

Bacanje korištenog kondoma na pod

Znate koliko žene drže do higijene i čistoće – stvarno ih živcira kada ne bacite korištene kondome, nego ih ostavite na podu, misleći da će se sami baciti. Onaj ko ga je nosio bi i trebalo da ga baci.

"I kakav sam bio?"

Nemojte postavljati glupa pitanja. Ovom rečenice pripadnici jačeg pola više pokazuju svoju nesigurnost, nego samouverenost. Ukoliko zaista možete da procenite šta žena želi i koji joj pokreti i poze odgovaraju tokom seksa, sami ćete uvideti koliko je uživala u kom trenutku. Posmatrajte njene reakcije i znaćete uvek kakvi ste bili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs