Tanka granica između rutine i monotonije

Četiri vrste lošeg seksa

Ukoliko mislite da ste dobri u krevetu, preispitajte svoje postupke, a ako se prepoznate u nekoj od ove 4 loše odlike, vreme je za drastične promene
Škola sexa
15:36h Autor:
Četiri vrste lošeg seksa

Za dobar seks potreban je dobar partner i naravno strast. Međutim, iako je ova formula vrlo jednostavna, postoje faktori koji seks mogu dodatno da začine i podignu ga na jedan viši nivo. Otkrivamo 4 loše odlike u krevetu koje pokazuju da je vreme za drastične promene.Seks po rasporeduIako je dobro biti organizovan i voditi računa i o najmanjoj sitnici, seks nikako ne bi trebalo da bude na vašoj listi obaveza. Možda je vrlo teško izdvojiti vreme za romantično vođenje ljubavi pod svetlošću sveća, ali ono što nikako ne smete da izgubite je spontanost. Spontani seks zapravo je najstrastveniji, a ukoliko želite da i vi ponovo doživite vrhunac strasti, iznenadite svog partnera i on će vam biti zahvalan.Seks na eksSeks na brzaka može biti vrlo strastven i poželjan, ali ako svaki vaš odnos sa partnerom traje svega nekoliko minuta vreme je da se zapitate - da li je to stvarno sve što mogu da dam od sebe? Upravo zbog toga što većinom muškarci preskaču predigru na vama je da preuzmete kontrolu i nametnete tempo koji će mu se i te kako svideti. Nikada ne potcenjujte predigru!

Seks bez strastiAko ste i vi jedna od onih osoba koje seksualni užitak mešaju sa obavezom koju moraju da odrade kako bi veza bila uspešna, a posljednji orgazam ste doživeli prošlog leta, vreme je da napravite preokret - problem nije u vama, već u načinu na koji pristupate seksu. Predigra, zavođenje i svi ostali načini rasplamsavanja strasti postoje s razlogom i ukoliko želite da dođete do vrhunca, nikako ih nemojte preskakati. Vaše telo prepoznaje takvu situaciju i ono će na pravi pristup reagovati na pravi način. Oznojite se sa svojim partnerom i doživite već zaboravljeni vrhunac. Seks kao rutinaNakon određenog vremena provedenog sa partnerom, parovi već napamet znaju koji im položaj u seksu najviše odgovara ili na koji će način najbrže doći do vrhunca. Iako to nije loša stvar, tanka je granica između prepoznavanja potreba partnera i monotonije. Zadržite svoju rutinu, ali obavezno s vremena na vreme napravite izuzetak koji će razbiti vaše rutinske pokrete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs