Nemojte bežati od njih

6 tipova muškaraca sa kojima treba da izađete bar jednom: Neprocenjiva iskustva!

Svaki od njih naučiće vas važnim lekcijama, koje će vam pomoći da oblikujete sebe
Ljubav i zavođenje
14:38h Autor:
6 tipova muškaraca sa kojima treba da izađete bar jednom: Neprocenjiva iskustva!
Foto: Shutterstock

Svaka žena sanja idealnog muškarca sa kojim će uspeti da ostvari svoje snove i živi ljubavnu bajku. Ali, dok njega ne pronađete, postoje tipovi muškaraca sa kojim svaka devojka treba da izađe bar jednom.

Veze sa njima uglavnom su osuđene na propast, ali iz svake ćete naučiti nešto novo!

1. Zaluđenik za muziku

Izlaženje sa dečkom koji je zaluđenik za muziku može da proširi vaše muzičke vidike, a svi znamo da je bitno da uvek radimo na sebi, svojim interesovanjima i širenju svojih znanja.

Kakav je u vezi i šta možete da očekujete od njega - Numerologija otkriva!

2. Vaša sušta suprotnost

Ako ništa drugo, muškarac sa potpuno drugačijim razmišljanjima o maltene svemu može da vam bude velika lekcija u prihvatanju ljudi koji su drugačiji od vas i sa čijim se mišljenjem ne slažete gotovo nikad.

3. Brat blizanac

Vaš duhovni blizanac će vam pomoći da ojačate svoje već neoborive sisteme verovanja. Uživaćete u gledanju filmova, koje niste mogle da odgledate sa prethodnim dečkom i u deljenju mišljenja. Međutim, možda ćete uskoro zapeti kada shvatite da ste u vašoj vezi postoje dve leve cipele.

4. Surfer (ljubitelj bilo kog ekstremnog sporta)

Surferi, snouborderi, padobranci ili skejteri su momci koji vole avanturu i mogu da vam pruže mogućnost da se, kao i sa muškarcem broj 1, upoznate sa različitim stvarima i ostvarite neke stavke sa vaše liste, poput paraglajdinga ili skijanja na vodi.

Fatalne greške - Zbog ovoga muškarci odlaze drugoj ženi!

5. Kreten

Čak i potpuni kreteni mogu da vas nauče nečemu. Sa ovim tipom momaka bi trebalo da izlazite samo jednom i što je kraće moguće. Veza sa kretenom će vam pomoći da shvatite koliko vi vredite, ali će vam pružiti i sjajnu šansu da konačno nekome filmski prospete piće u lice ili da ga izbacite iz stana, znajući da ste potpuno u pravu.

6. Zaluđenik za teretanu

Najverovatnije provodi najveći deo svog vremena u teretani, a pritom nema opštu kulturu. Vi ćete ga učiti koji je glavni grad Holandije, ali će zato biti toliko jak i snažan da će moći bez problema da vas ponese, kao u najromantičnijim filmovima.

Kada je poželjno slagati partnera - 4 situacije koje će vam sve objasniti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs