7 romantičnih predloga

Sa partnerom kao prvi put: Zaljubite se u svog muškarca ponovo ovog proleća!

Posao, obaveze i ubrzani tempo života mogu da nas razdvoje od partnera, ali to nije razlog za brigu ako ste spremni na rasplamsavanje stare ljubavne iskre
Ljubav i zavođenje
22:02h Autor:
Sa partnerom kao prvi put: Zaljubite se u svog muškarca ponovo ovog proleća!
Foto: Thinkstock

U dugim vezama i brakovima peridoi otuđenja nisu ništa neobično. Posao, obaveze i ubrzani tempo života mogu da nas razdvoje od partnera, ali to nije razlog za brigu ako ste spremni na rasplamsavanje stare ljubavne iskre. Donosimo vam savete koji će vam pomoći da se ponovo zaljubite u svog partnera.1. Češće ga dodirujte i ljubite

Pokoji blagi dodir, čvrst zagrljaj ili poljubac probudiće emocije u vama. Fizički kontakt je važan element svake veze, a partneri u dugim vezama često zaboravljaju na tu vrstu jednostavne fizičke intimnosti. Nauka je potvrdila da se prilikom dodira u mozgu oslobađaju hormoni koji podstiču razvoj ljubavnih osećanja, a psiholozi preporučuju i minimalno tri duga zagrljaja dnevno za održavanje ljubavi. Nemojte štedeti ni na poljupcima.

5 saveta da ne budete magnet za loše partnere: Pričekajte sa seksom!

2. Spavajte bliže svom partneru

To je još jedan način fizičkog približavanja partneru. Zaboravite na pravilo prema kojem svako ima svoju stranu kreveta. Zagrlite ga pre spavanja i dopustite njemu da zagrli vas. Buđenje u rukama voljene osobe izmamiće osmeh na vaše lice i stvoriće novu bliskost.

3. Zaboravite tehnologiju

Ponekad jednostavno treba da zaboravite na mobilne telefone i laptopove i da se okrenete partneru jer tehnologija čak može da otuđi ljude. Odredite deo dana kada ćete potpuno da se posvetite partneru bez ikakvih smetnji. Možete da isključite mobilne telefone tokom večere ili da izbacite televizor iz spavaće sobe.

Fatalna privlačnost: 7 neobičnih stvari koje su muškarcima neodoljive kod žena!

4. Obratite pažnju na njegove interese

Podstaknite ga da se vrati stvarima koje ga raduju. Podsetite ga koliko je voleo da svira gitaru ili da trenira neki sport. Kada ga vidite u srećnog, opuštenog i zadovoljnog, odmah ćete da se prisetite ko je zapravo čovek koji vas je osvojio.

5. Pronađite zajedničku aktivnost

Bitno je da oba partnera neguju svoje interese, ali dobro je da pronađete nešto što ćete zajedno da radite. Šetnja, odlazak u bioskop, kuvanje večere su samo neki od predloga. Ako vam je dosadio izgled vaše spavaće sobe, možete zajedno da se uhvatite u koštac s bojama i da je okrečite, zajedničke aktivnosti sigurno će da vas zbliže.

Pretvorite spavaću sobu u udoban kutak za dvoje: 10 jednostavnih detalja koji čine oazu ljubavi

6. Flertujte

Možda mislite da je flert vezan samo za rane faze veze, ali on uvek može da probudi stare strasti i sjajna je uvertira za vruće igrice u spavaćoj sobi. Ne zaboravite da mu udelite kompliment, a možete da mu pošaljete i seksi SMS.

7. Idite na izlet

Retki danas imaju finansijskih sredstava i vremena za duga putovanja, a i slobodni vikendi su postali luksuz. Ako niste u mogućnosti da provedete nekoliko dana s partnerom, uputite se na kratki izlet. Uskočite u automobil, idite u prirodu ili posetite obližnji grad. Tako ćete na nekoliko sati da se udaljite od svakodnevice i da uživate u međusobnom društvu.

Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu: Zelenu vole oni koji su verni partneru!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs