Sve smo prošle kroz to

5 stvari koje nas je strah da priznamo bivšem: Stalno želim da ti pošaljem poruku

Nakon raskida, kroz glavu počinju da nam prolaze razne stvari koje bismo volele da kažemo bivšim partnerima, ali nećemo iz nekog razloga - od straha, do želje za ostavljanjem utiska da nismo povređene
Ljubav i zavođenje
11:18h Autor:
Foto: Thinkstock

Raskidi nisu nimalo prijatni, naročito ako si ti ta koja je ostavljena. Tada kroz glavu počinju da nam prolaze razne stvari koje bismo volele da kažemo bivšim partnerima, ali nećemo iz nekog razloga - od straha, do želje za ostavljanjem utiska da nismo povređene.

1. Stalno želim da ti pošaljem poruku

Kad god se nešto dobro ili loše dogodi, odmah pomislim da okrenem tvoj broj. Zbog neke smešne scene u našoj omiljenoj seriji do trenutaka kada mi samo treba neko za razgovor.

Koje životne lekcije naučimo nakon raskida pročitajte OVDE.

2. Nije mi bilo lako da ne odgovorim na tvoju poruku ili poziv

Jedva sam se suzdražala, ali sam se zaustavila na vreme, jer znam da je bolje ovako i da se ništa neće promeniti. To ne znači da me nije briga i da sam već krenula dalje.

3. Ceo dan čekam tvoju poruku

Na svaki zvuk mobilnog telefona, potajno se nadam da si ti. Nema šanse da ću prva da se javim, ali očekujem da ćeš se ti javiti meni prvi. Svesna sam toga što govorim, ali ne mogu sebi da pomognem. Nakon svake poruke ili poziva nekog drugog, sledi blago razočaranje.

Kojih 5 stvari žena ne sme da radi nakon raskida saznajte OVDE.

4. Kad vidim negde tvoj auto, postanem nervozna

Srce počinje brže da lupa i ne znam da li bi se okrenula i otišla ili rizikovala da te vidim. Nisam sigurna ni da bi uspela da izgovorim normalnu rečenicu.

5. Ovo je bilo teže nego što sam očekivala

Znala sam da neće biti lako, ali nisam očekivala da ćeš mi toliko faliti. Ipak imam i posao i prijateljice, ispred mene su novi izazovi, ali nešto fali. Bez tebe to jednostavno nije to.

OVDE saznajte kojih 5 stvari garantuju raskid.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...