Mali gestovi čine čuda

8 stvari koje muškarci rade, a žene potajno obožavaju: Pa čak i sedmu!

Kod muškaraca je po pitanju sledećih manira mišljenje podeljeno, ali nije na odmet da saznate na koje male stvari žene obraćaju pažnju
Ljubav i zavođenje
11:02h Autor:
8 stvari koje muškarci rade, a žene potajno obožavaju: Pa čak i sedmu!
Foto: Shutterstock

Iako postoje žene koje džentlmenski gestovi ne obaraju s nogu, ipak je više onih koje u njima prosto uživaju, naročito kada su od strane njihovog partnera. I kod muškaraca je po pitanju sledećih manira mišljenje podeljeno, ali nije na odmet da saznate na koje male stvari žene obraćaju pažnju.

1. Izbacivanje kese sa smećemGledanje muškarca koji bez problema obavlja "prljavije" kućne poslove, barem ponekad, može da izmami osmeh na lice svake žene. To može i biti seksi vrsta predigre, zar ne?

Ne pravite problem gde mu nije mesto! OVDE saznajte koje tri stvari muškarci ne podnose tokom seksa.

2. Nošenje prtljagaStara škola - kada čvrsta muška ruka pritekne u pomoć, ne treba odbijati! Žena može i sama da ponese svoj kofer, ali ma koliko ona snažna bila, nije li lepo i poželjno da se njen partner ponudi da pomogne?

3. Izvlačenje stolice

Džentlmenski gest broj jedan - svakoj dami će prijati da joj njena pratnja na romantičnoj večeri izvuče stolicu kako bi sela.

4. Obazrivost prilikom šetnjeTradicionalan, ali vrlo simpatičan gest - kada muškarac ide na strani trotoara do ulice, kako njegovu pratilju slučajno ne bi isprskao auto.

Kakvo žensko ponašanje muškarci ne podnose, saznajte OVDE.

5. Popravka stvari po kućiSvaki muškarac bi trebalo da zna kako da izvrši osnovne popravke u kući. I da, u slučaju kvara automobila na putu do mora, žena ne bude ta koja će da rešava kvar.

6. Ubijanje komaraca

Niko ne voli da vidi insekte stanu, a svakako bi muškarac trebalo prvi da skoči i otarasi se neželjenih gostiju.

7. Stavljanje drugom muškarcu na znanje: "ona je moja"Tehnički, ovo deluje seksistički i u suštini nijedna žena nije ničije "vlasništvo", ali u realnosti svaka voli da se oseća da je partner ponosan što je sa njom.

OVDE saznajte kojih osam stvari muškarci vole kod žena!

8. Ustupanje jakneMuška jakna kada veče postane hladno, uvek dobro dođe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs