Vrdaju i izbegavaju razgovore

Ne gubite vreme: Ovih 7 znakova ukazuju da vas on nikada neće odvesti pred oltar!

Ako ne žele da vas ožene, muškarci će poslati neki od signala da treba da tražite novog mladoženju
Ljubav i zavođenje
23:34h Autor:
Ne gubite vreme: Ovih 7 znakova ukazuju da vas on nikada neće odvesti pred oltar!
Foto: Shutterstock

Muškarce je nekad tako teško razumeti!

Govore jedno, misle drugo, treće rade, pa se izvinjavaju, nisu tako mislili, žao im je... Pojedini izgovori toliko su maštoviti da im treba dati orden, ali kada je reč o stavljanju burme na domali prst i preuzimanje obaveze, tu im niko nije ravan!

Većina njih neće direktno reći "Ne želim da te oženim", ali postoje signali koje nam šalju da stvari stoje upravo tako, samo ih treba znati pročitati. Na primer, ovih 7 signala su sigurni znakovi da sa ovim frajerom nikada nećete stajati pred oltarom u beloj venčanici.

Moljenje ostavite za crkvu

U početku veze suptilno ste mu dali do znanja da želite da skrasite kraj njega. Međutim, u poslednje vreme, čini se kao da ste počeli da molite za njegovu pažnju i vreme. Čak i samouverene žene u svim drugim aspektima života pre ili kasnije podlegnu ovom iskušenju. Kad dođete u fazu moljenja, stavite tačku. Ne samo da vas ovakav muškarac nikad neće oženiti, već je reč o tipu koji je emotivno nedostupan za bilo kakav tip ozbiljnog vezivanja.

Ovih 9 činjenica zauvek će vam promeniti mišljenje o muškarcima! Pročitajte ih OVDE.

Čeka bolja vremena

Izjava: „Hajde da sačekamo bolja vremena“ zvuči odraslo, zar ne? Ali, ako vas muškarac ovom frazom časti kad god želite da pričate o budućnosti, budite svesni da je u pitanju zapravo taktika odugovlačenja. Pod ovim izgovorom naći će se sve od čekanja unapređenja na poslu, preko kupovine svoje kuće do rešavanja emotivnih zavrzlama sa bivšim partnerkama i članovima porodice. Vi upotrebite bolju izreku: "Ko hoće - nađe način, ko neće - nađe razlog". Ljudi se svakodnevno žene u ratu i miru, zdravi i bolesni, bogati i bez prebijenog dinara. Sve se može kad se hoće.

Probni zajednički život

Muškarci koji žele brak su muškarci koji će vas zaprositi, insistirati na datumu, a čak će vam i pomoći oko planiranja ako ih zamolite. Ako vam predloži vaš probni period zajedničkog života pre venčanja – moguće je da je oprezan, ali je verovatnije da je samo neodlučan.

Kojih 8 stvari muškarci obožavaju kod žena, saznajte OVDE.

On ne zna!

Teško ćete izaći na kraj sa neodlučnim tipom. Muškarac kojem je teško da odabere restoran za sastanak sa vama, šta će pojesti ujutru ili kako će reštiti neki problem – mučiće se i odlukom oko životne partnerke. Ako živite sa jednim takvim, preuzmite inicijativu. Ako i na pitanje: „Želiš li da se oženiš?“ odgovori „Ne znam“, vreme je da podelite imovinu i krenete svojim putem.

Sarkastični komentari

Pripremite se na razočarenje ako priča o vašim venčanim prijateljima, članovima porodice i poznanicima sa sarkazmom. Ako pritom u nebesa diže solo prijatelje ili one koji su u procesu razvoda, znajte da ne poštuje brak kao vrednu instituciju, niti teži ka njemu.

Kako muškarci objašnjavaju vaginu, obavezno pogledajte OVDE!

Dugotrajna veridba

Dao vam je verenički prsten pre nekoliko godina, ali nakon toga niste nijednom ozbiljno popričali o svadbi? Veridba bez definisanog datuma venčanja su najučinkovitija taktika odugovlačenja koja postoji! Dijamant je kupljen samo kako bi vas ušuškao u osećaj lažnog zadovoljstva i sreće. Ako nemate datum, njemu verovatno nikada nećete ni izreći sudbonosno da.

Odlaganje venčanja

Mladi parovi obično ugovore datum venčanja nekoliko godina unapred ako žele da završe fakultete, nađu dobar posao i slično. Muškarac koji nije zainteresovan za brak, predložiće odlaganje kako datum venčanja počne da se približava. Ako odložite venčanje nekoliko puta na njegovo insistiranje, vreme je da pronađete novog mladoženju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs