Obratite pažnju

Kada njegova bivša više nije pretnja: Znakovi da ste mu jedino vi bitni!

Bio je s njom pre tebe i bio je zaljubljen u nju, to moraš da prihvatiš i da se skoncentrišeš na stvaranje vaših još boljih uspomena, a ne da razmišljaš o njihovim
Ljubav i zavođenje
07:48h Autor:
Kada njegova bivša više nije pretnja: Znakovi da ste mu jedino vi bitni!
Foto: Thinkstock

Ima li išta iritantnije od njegove bivše devojke? Ali, kada prošlost pokuca na vrata i natera nas na razmišljanje, na umu treba da imamo nekoliko stvari.

1. Odabrao je tebe

Postoji opravdan razlog zašto je ona prošlost, a ti sadašnjost i budućnost. Istina, bio je s njom pre tebe i bio je zaljubljen u nju, to moraš da prihvatiš i da se skoncentrišeš na stvaranje vaših još boljih uspomena, a ne da razmišljaš o njihovim.

2. Ona je krenula dalje

Ako se ona više ne javlja i ne raspituje o njemu, očigledno se pomirila sa svim. Još manje bi trebalo da brineš ako je u njen život ušao neko novi. Oni su raskinuli, jer su tražili nešto bolje i sada su to našli.

OVDE pročitajte kako muškarci znaju da su zaljubljeni.

3. Ne spominje je

Jedan od jasnijih znakova kod muškarca da još uvek nije preboleo svoju bivšu, je i taj što je, svesno i/ili nesvesno, spominje u svakodnevnom razgovoru. Ako si već skoro zaboravila kako se ona zove, nema razloga za brigu.

4. Ne upoređuje te s njom

Ako tu i tamo, pričajući o prošlosti, on ipak spomene njeno ime, jako je bitno da te ne upoređuje s njom. Isto tako je važno i da se ti ne upoređuješ s njom. Potpuno je prirodno da imaš takmičarski duh kada je njegova bivša u pitanju, ali nema nikakvog smisla da mu dokazuješ da si ti bolja. Tebe je izabrao upravo zato - jer nisi kao ona, a to je tvoja pobeda.

Kako da ga imate samo za sebe pomoću 8 stvari koje muškarci vole kod žena saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs