filmska priča

BILA JE U GEJ BRAKU SA ŽENOM, DOBILE DETE PUTEM ANONIMNOG DONORA: 12 godina kasnije desio se NEVEROVATAN PREOKRET!

Ovakvu priču još niste pročitali

Ljubav i zavođenje
10:29h Autor:
BILA JE U GEJ BRAKU SA ŽENOM, DOBILE DETE PUTEM ANONIMNOG DONORA: 12 godina kasnije desio se NEVEROVATAN PREOKRET!
Foto: Shutterstock

Džesika Šer iz Amerike je mislila da je pronašla životnog partnera u svojoj supruzi, pa je odlučila da kupi spermu kako bi mogle da imaju bebu.

One se odlučile za anonimnog donora, pa joj mogućnost susreta s biološkim ocem svog deteta nikad nije izgledala realno, a kamoli to da bude u vezi s njim.

Danas, Džesika i njen partner Aaron Long žive svoju ljubavnu bajku.

- Tad sam bila u braku sa ženom s kojom sam želela da osnujem porodicu, pa smo na internetu potražile donora iz druge države misleći da se nikad nećemo sresti - ispričala je Džesika u emisiji Steph’s Pack Lunch.

Nakon više od decenije, Džesikina ćerka Alice poželela je da otkrije svoje poreklo.

- Moja ćerka je jako želela da zna svoje poreklo, pa smo za Božić napravili DNK test. Nije je toliko zanimalo kako se zove njen otac. Njena baka, koja voli geneologiju vrlo je ljubazno uskočila i dala joj DNK test. Napravile smo test i proverile na internetu njene DNK rođake. Prva stvar koja se pojavila bio je Aaron Long, s kojim je delila 50 posto gena - njen biološki otac - ispričala je.

Saznanje je u početku bio šok za Džesiku jer su je rezultati u bazi podataka naterali da se zaustavi i razmisli da li želi da nastavi sa kontaktiranjem Aarona.

-Bilo je zastrašujuće jer nisam imala pojma da je baza podataka tako velika i da ljudi to rade. Ništa posebno nisam očekivala od tog kontakta - dodala je.

- Aaron je takođe bio prilično nov na stranici i morali smo stati i razmisliti šta ćemo uraditi u vezi s našim otkrićem - rekla je.

Za Arona je doniranje sperme bio samo posao na pola radnog vremena uz posao vozača taksija.

Iako nikada nije tražio decu koja su začeta zahvaljujući njegovoj spermi, Aarona je već ranije kontaktiralo par njegovih potomaka s kojima se i upoznao, a s jednom ćerkom i živi.

- Dobio sam poruku od Alice, koju je zapravo napisala Džesika, a u poruci mi je je objasnila da ima ćerku kojoj sam otac i da bi volela da mi da par informacija o njoj, što sam i ja želeo - objasnio je.

- Već od ranije je moj stav za decu koja mi se jave bio da 'ako me žele da me upoznaju, da je to u redu' - objasnio je.

U tom trenutku Džesika već neko vreme nije bila u braku, pa je odlučila da se upozna sa Aronom i drugom njegovom decom koju je dobio doniranjem sperme.

- Proveli smo zajedno dve nedelje i imali smo utisak kao da se oduvek poznajemo. Dobro smo se zabavljali, a ostalo je istorija. Radili smo sve što i drugi rade, samo unazad- objasnila je Džesika.

Pre njihovog prvog susreta, dopisivali su se putem Fejsbuka.

Ali kada su se upoznali, Džesiku je Aaron najviše privukao zbog sličnosti koje je delio s njenom ćerkom, piše britanski Daily Star.

- Alice i ja se jako dobro slažemo, imamo sličan karakter, ona me ne smatra svojim tatom nego dečkom svoje mame - rekao je Aaron.

- Imala je drugog roditelja 12 godina. Živimo zajedno i prijatelji smo - dodao je i zaključio:

- Živimo bajku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs