APSOLUTNO SVI MOGU DA GA POSETE!

JEDINO MESTO U IZRAELU OVOG TIPA: Ovo je jedan od najpoznatijih seks klubova u svetu! U njemu važe veoma stroga pravila!

Klub “Dungeon” slovi za jedan od najboljih izvora zabave u Tel Avivu. U njemu važi poseban kodeks oblačenja, a u njega može ući bilo ko, ali pod određenim pravilima!

Ljubav
Autor:
JEDINO MESTO U IZRAELU OVOG TIPA: Ovo je jedan od najpoznatijih seks klubova u svetu! U njemu važe veoma stroga pravila!
Foto: Printscreen Youtube / AlexaTVshow

I Izrael ima svoj poznati seks klub “Dungeon” u Tel Avivu, osnovan pre više od 20 godina i poznat je širom sveta. Mogu ga posetiti apsolutno svi - ljudi različitih generacija, polova i seksualne orijentacije.

Međutim, postoji jedno strogo pravilo.

U prostoriju kluba pod nazivom 'labirint' može se ući samo sa partnerom. To je, zapravo, soba za intimne odnose. Kada se uđe u nju, postoje dve opcije – imati seksualn odnose pred svima koji su u tom trenutku ušli u tu prostoriju ili se pridružiti nekom paru.

Seks klub
foto: Printscreen Youtube / AlexaTVshow

U klubu postoji i bina na kojoj, uglavnom, nastupaju, mišićavi, preplanuli momci i zgodne devojke, kako bi posetiocima što pre “probudili maštu”.

Poput mnogih seks klubova, i ovaj ima kodeks odevanja - sve što je fetiš, sado mazo i crno, ali to se može promeniti, ako je u pitanju neki tematski parti.

Klub “Dungeon” važi za jedan od najboljih izvora zabave u Tel Avivu i jedino je takvo mesto u Izraelu. A kako ističu posetioci, njegova najveća prednost je ta što nema osuđivanja, niti seksualnog uznemiravanja, zahvaljujući strogim pravilima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs