Iskreno

IMAM STVARNO VELIKE GRUDI: Evo kako izgleda moj život!

Mnogi smatraju da su moje grudi javno dobro, evo i zašto

Ljubav i zavođenje
Autor:
IMAM STVARNO VELIKE GRUDI: Evo kako izgleda moj život!
Foto: Shutterstock

Nedavno sam izašla na prvi sastanak sa jednim dečkom. Kada smo nakon večere prošetali parkom, seo je do mene, primakao usne mojima i pre poljupca osetila sam njegovu ruku na mojim grudima.

Uz trzaj sam se odmakla i upitala ga: "Zašto to radiš?"

Bio je iznenađen, zatečen što ga to pitam, kao da je normalno da me na javnoj lokaciji, u parku, pred masom ljudi, hvata za grudi?!

Pokušala sam krajnje ljubazno da mu kažem da me ne dira tako javno, da je još prerano. Ostatak večeri je bio čist promašaj!

Zanima vas kako je živeti sa velikim grudima? Istina je da ih mnogi muškarci smatraju javnim dobrom. Rado i očigledno svoje oči "napasaju" na mojim grudima. Koriste svaku priliku da kao "slučajno" svoje "šape" spuste na moje dojke.

Nedavno sam razgovarala sa kolegom o prevozu, mukama na poslu, svakodnevnim temama, a on je spustio pogled na moje grudi i rekao je onako iznenada, kao da je to normalno: "Tvoje sise su ogromne"!

Moje grudi se uvek posmatraju u isključivo seksualnom kontekstu, dok niko ne shvata da su one deo mene.

Čini se da nijedan drugi deo tela nije unovčen toliko poput velikih grudi (sada su one dobile slabu konkurenciju u pozamašnoj zadnjici). Povećanje grudi i dalje je najtraženija estetska operacija na našim prostorima.

Redovno čujem priče od prsatih žena kako nigde ne mogu da prođu nezapaženo. Većin žena mi je priznala kako su se odlučile na smanjenje dojki zbog bolova u leđima, nemogućnosti vežbanja, ali i neželjene pažnje - i to ne samo od muškaraca. Žene se šale o tome kako sam izložila "devojke na izvolite" ili pitaju: "Da li su to stvarne grudi?" u kupatilima kafića takođe me pitaju da li mogu da ih pipnu i koliko sam ih platila.

Nakon lošeg sastanka u parku, nakratko sam razmišljala da li je moj izbor odeće ostavio pogrešan utisak. Shvatila sam da sam istu haljinu nosila na isto tako neuspešnom sastanku sa kolegom, 30-godišnjim novinarom nekoliko nedelja ranije. To veče mi je prišao s leđa uhvativši me za grudi i uzviknuvši: "Ovu priliku sam dugo čekao".

Tu se završio naš izlazak!

Kasnije sam sebe osuđivao što sam se preispitivala po pitanju izbora odeće. Sve dok ne nosim majicu na kojoj piše: "Molim vas, slobodno me zgrabite za sise!" nijedna odeća ne može označiti da "to tražim".

Ipak, i dalje pažljivo biram odeću. Uvek se trudim da ne izgledam "droljasto". Iako me ne bi trebalo zanimati šta ljudi misle, to je lakše reći nego učiniti, a šta više, zbog sopstvene bezbednosti i razuma, nastavljam da strateški biram svoju odeću. Nikad ne znam šta kome može pasti na pamet.

Uprkos svemu ovome, uglavnom volim svoje velike grudi. Shvatam koliko pate žene koje imaju male grudi. Mučenje je ići na operacije povećanja, ali i nositi grudnjake sa sunđerima. Ipak, volela bih da moje velike grudi budu dostupne samo onim muškarcima koje sam sama izabrala, a ne svakom manijaku kojem padne na pamet da me pipa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs