da li se slažete?

ITALIJANSKI SEKSOLOG OTKRIO: Oblik grudi govori o seksualnim sklonostima žene!

Italijanski seksolog Piero Lorenzoni objasnio je da ženine grudi mogu da naznače karakter u istoj meri kao što to čini astrologija.

Ljubav
Autor:
ITALIJANSKI SEKSOLOG OTKRIO: Oblik grudi govori o seksualnim sklonostima žene!
Foto: Shutterstock

Tipove grudi uporedio je s voćkama pa tvrdi kako veličina i oblik grudi muškarcu mogu da otkriju sve o nekoj ženi. Prema njegovoj teoriji, žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks te su pravi životni suputnici. Žene s velikim grudima deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnosti. Prema obliku grudi Lorenconi je podelio žene na dinje, grejp, kruške i limune. Dodao je i pomorandže i tvrdi da žene s takvim oblikom grudi nisu lude za seksom,ali vole maženje. Dinja Prema mišljenju tog italijanskog seksologa, žena s velikim okruglim grudima koje liče na dinje možda na prvi pogled deluje majčinski, ali je to daleko od istine. Takva žena voli da jede, želi da joj ugađaju i da joj se dive i nije previše zainteresirana za seks.

Limun Grudi u obliku limuna ukazuju na vatrenu partnerku. Takva žena je puna života, ume da se nasmeje i našali na svoj račun, a u krevetu vole raznolikost. Ove su žene pune života, ponekad drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalina. Grejp Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, ali one su u biti stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred seksa staviće izmenjivanje nežnosti. Kruška Ako vas je zainteresovala žena s grudima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog oblika grudi vole da vode ljubav u svim varijantama. I pripazite! Iako djeluju vrlo ozbiljno, ove pripadnice nežnijeg pola su sklone preljubi. Jabuka Jabučaste grudi navodno otkrivaju frigidnu domaćicu, koja teško doživljava orgazam, ali u krevetu bi isprobala ama baš sve. Nerado menjaju partnere i obično su pametnije od svojih muževa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs