Verovali ili ne

5 STVARI KOJE ŽENE NE MOGU BEZ MUŠKARCA: Iz muškog ugla!

Verovali ili ne, ali neki muškarci smatraju da žene ne mogu da dobiju ove stvari ako nemaju muškarca pored sebe

Ljubav i zavođenje
10:57h Autor:
5 STVARI KOJE ŽENE NE MOGU BEZ MUŠKARCA: Iz muškog ugla!
Foto: Shutterstock

Žena sve može sama, ali ne i ovih 5 stvari - za ovo joj je muškarac neophodan:

1. Bez muškarca žena ne može da brine za muškarca - Reč je o „brizi svojstvenoj svakoj ženi na genetskom nivou“. Žene imaju jaku želju da nahrane čoveka, pobrinu se da ima lekove, te da mu brišu suze tokom teških životnih situacija. Žena bez muškarca lišena je ovog zadovoljstva i prinuđena je da energiju brige usmeri na druge, manje pogodne predmete: na decu, roditelje, kućne ljubimce ili čak na sebe.

2. Bez muškarca, žena ne može da se pohvali skupim poklonom od svog muškarca: Ovde je sve jasno. Žene obožavaju da se hvale svojim koleginicama kako su dobile "to i to" od svog čoveka. A usamljene žene tada muči nemoćni bes i zavist. Ali svaka žena koja je ikad radila u ženskom kolektivu, zna da joj nije potreban muškarac da joj kupi skupe stvari - to može i sama, samo joj treba ta figura da bi se pohvalila: kupi sebi, a kaže da je dobila na poklon!

3. Bez muškarca žena ne može da udruži dve plate! To je ono načelo kojim se većina današnjih žena vodi: Moja imovina je moja, a tvoja je naša. Većina žena može i verovatno zarađuje veću platu od muškarca, ali će je obično potrošiti za "ženske stvari", dok će suprugova plata da "ode" na kredite i račune.

4. Bez muškarca žena ne može da nabija komplekse drugim ženama!Usamljena žena je neprestano izložena pritisku društva i zasipana glupim pitanjima iz serijala „pa, kada ćeš da se udaš?"; "Sat otkucava" i "ajde da ti dete upamti prirodnu boju kose..." Neprijatno, nezgodno, odvratno, na kraju! Savet je da se nađe bilo kakav muškarac, da povremeno izađete sa njim, onda će prestati ta dosadna pitanja... Ali šta je sa udatim ženama koje su zatrpane jednako glupim pitanjima i savetima? Na primer: "ne smeš da se ugojiš, zapustiš, muž će ti pobeći sa drugom!"? Možda je ipak bolje poslati sve "u tri lepe", nego tražiti muškarca!

5. Bez muškarca žena ne može da bude nečija inspiracija! Komplimenti i iskreno divljenje, izgleda da dolazi samo od zaljubljenog muškarca. A šta je sa onim ženama koje su godinama u braku? Da li su one inspiracija svojim muževima?

*Ovaj tekst je zabavnog karaktera i nema nameru da uvredi ili ponizi bilo koga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs