Priznanje

PRISTALA SAM DA MUŽ U NAŠ KREVET DOVEDE JOŠ JEDNU ŽENU: Sada me ljubomora pojede!

Naš narod bi rekao: "Sama pala, sama se udarila..."

Ljubav
10:14h Autor:
PRISTALA SAM DA MUŽ U NAŠ KREVET DOVEDE JOŠ JEDNU ŽENU: Sada me ljubomora pojede!
Foto: Shutterstock

Jedna žena, pisala je časopisu The Sun, za kolumnu Draga Deidra tražeći savet:

"Iako sam pristala na seks u troje, imam osećaj kao da me suprug prevario. Ne mogu izbaciti sliku njih dvoje iz glave", piše očajna žena. Ona i suprug zajedno su već devet godina, od toga pet u braku. On ima 32, ona 30 godina. Imaju i dvoje dece od sedam i četiri godine.

"Pre pandemije smo posećivali svingerske klubove, iako se nismo seksali s drugima. I onda je on nedavno došao na ideju da začinimo malo svoj seksualni život pa je predložio seks u troje s drugom ženom. Ja sam naravno bila za jer su me uvek privlačile žene", napisala je žena. Ispričala je kako je druga žena došla kod njih i nakon par ispijenih boca vina uputili su se u spavaću sobu. Njih dve su se zabavljale dok je njen muž sve posmatrao sa strane. Zatim im se odlučio pridružiti.

Ljubomora ju je "pojela"

"Krenuo me ljubiti i svlačiti i sve je bilo dobro dok nije krenuo drugoj ženi isto raditi. Izgledalo je jako strastveno, s njom je bio u drugom svetu. Zatim sam pobesnela. Počeo se seksati s njom, a mene je samo dirao. Osećala sam izostavljenom. Prošle su nedelje, ja ga ne mogu ni pogledati. Da bar mogu vratiti vreme", kazala je žena.

Deidra joj je poručila:

"Uvlačenje treće osobe u seks je uvek riskantno, izaziva jake emocije i ljubomoru. Često nakon toga se osoba može osećati loše. Seks u troje je fantazija mnogih parova, ali u stvarnosti je čudno". Istakla je kako mora ispričati suprugu kako se oseća i izraziti svoja osećanja. Jedino na taj način mogu spasiti brak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs