Precizno

EVO KAKO MUŠKARCI RAZLIČITIH HOROSKPSKIH ZNAKOVA VIDE SVOJU SAVRŠENU ŽENU: Proverite da li ste devojka njegovih snova?

Proverite da li je vaš muž u vama video "savršenu ženu"

Ljubav i zavođenje
10:34h Autor:
EVO KAKO MUŠKARCI RAZLIČITIH HOROSKPSKIH ZNAKOVA VIDE SVOJU SAVRŠENU ŽENU: Proverite da li ste devojka njegovih snova?
Foto: Shutterstock

Ovan

Ovan ima slabost prema snažnim i nezavisnim ženama. On voli kada žena smelo i otvoreno kaže šta misli, da se ne plaši problema- tada će zajendo da pomere planine. Uspeh i sposobnost su magični afrodizijaci za predstavnike ovog znaka.

Bik

Vesela i ženstvena devojka će uvek biti prvi izbor Bika. Ako ga ona motiviše i inspiriše, on će se zaljubiti kao nikad pre. Važno je da devojka nije agresivna i "muškobanjasta", jer takvim ponašanjem može da uplaši Bika.

Blizanci

Nemirni Blizanci obožavaju devojke koje su iste kao i oni. Zbog toga rođeni pod ovim horoskopskih znakom obožavaju kreativne žene sa dobrim smislom za humor. Glavna stvar je šarm i faktor iznenađenja. Ona koja to ima, osvojiće srce Blizanaca.

Rak

Rak najviše ceni odanost, pa ako nemate ovu karakternu osobinu, onda niste privlačni ovom znaku horoskopa. Muškaraca Raka će osvojiti žena koja će biti njemu posvećena, potpuno, do najsitnijeg detalja. Takođe treba da bude istovremeno ranjiva i strasna. Ako se njen muškarac pretvori u zaštitnika, onda će želeti da zauvek ostane u takvoj vezi.

Lav

Svetle i odane žene - to je ono što privlači Lava. Može ih osvojiti i samopouzdane žene koje znaju da šarmiraju. Lav pored lepote voli i kada je žena pametna, duhovita i samozadovoljna.

Devica

Muškarci rođeni pod ovih horoskopskim znakom zaljubljuju se u "obične" devojke iz komšiluka. Ali ona nije sivi miš, već je lepa, pametna, ali ne voli da se ističe. Nežna je i prizemna, razionalna i što se odnosa tiče. Žena koja će osvojiti srce Device ne bi trebalo da bude previše emotivna ili proaktivna kako ne bi uplašila ljubavnika svojim pritiskom.

Vaga

Predstavnik ovog horoskopskog znaka dugo traži sebi savršenu ženu. Ne žuri se, ne zadovoljava se nekom koja je približno dobra - on želi najbolju. Kada upozna svoju drugu polovinu, učiniće sve da je usreći. Muškarci Vage obično vole negovane i elegantne žene, uvek dobrog smisla za humor i oštrog uma.

Škorpija

Muškarci rođeni pod znakom Škropije žele da pronađu najbolju ženu na celom svetu - ništa manje. Prema tome, ako je on izabrao vas, to znači da ste vi njegov najbolji izbor. Škorpija će se zaljubiti u inteligentnu, seksi, avanturističku, strastvenu i nezavisnu ženu.

Strelac

Da bi se Strelac zaljubio, žena mora da ga šarmira, da mu da neverovatnu energiju. Njegova izabranica je ona koja motiviše, inspiriše i pomaže da on postigne više. Dosadan i jednoličan život nija za Strelca. Žene koje privlače rođene pod ovim znakom imaju tendenciju da budu dopadljive i provokativne.

Jarac

Muškarac Jarac ne žuri da se zaljubi: treba mu dosta vremena da izgubi glavu za ženom i on bira, a ne ona. Nikad se neće zaljubiti u opsesivnu ili glupu devojku. Ona takođe mora biti seksi, mora imati karijeru, hobi, interesovanja i snove.

Vodolija

Ako se Vodolija zaljubio, to mora biti žena vredna njegove ljubavi. Vodoliji će se svideti osećajna žena, žena koja zna šta hoće.

Ribe

Riba voli da voli, ali voli i da bude voljen. Privlače ga žene velikog srca. Rođeni pod ovim horoskopskim znakom zaljubiće se u ljubaznu, velikodušnu i otvorenu ženu. Takođe treba da bude nežna i pream ljudima i prema životinjama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs