Verovali ili ne, ali ovo je stvarno tako

3 situacije kada je mužu dozvoljeno da slaže ženu: Čuj dozvoljeno, poželjno! Poželjno!

Koliko vas je danas slagalo voljenu osobu neka podigne ruku? Ne lažite sebe, sagledajte situaciju realno i priznajte...

Ljubav i zavođenje
Autor:
3 situacije kada je mužu dozvoljeno da slaže ženu: Čuj dozvoljeno, poželjno! Poželjno!
Foto: Shutterstock

Poznato je da svi mi lažemo svakodnevno. Ne moraju to biti velike laži, ali one sitne, iz najbolje namere dešavaju se često i to svima.

Generalno, svi treba da se uzdržimo od laži bilo koje vrste. Na kraju krajeva, što više lažemo, to teže postaje da pamtimo šta smo tačno kome slagali. Navika laganja, pod bilo kojim okolnostima, vrlo je loša navika koja ne bi trebalo da postiji kao praksa kod nekog od nas.

Međutim, muškarcima je dozvoljeno da slažu svoje supruge u ove tri situacije:

1. Kada supruga izgleda užasno, muž uvek treba da joj kaže da je lepa!

Možda je u poslednje vreme zbog stresa dobila koju boru, pet kilograma viška i td. Možda zbog nesanice ima podočnjake, čupavu kosu i loše raspoloženje... Možda je zbog trudnoće otekla i nervozna... Ali to uopšte nije važno. Važna je jedna stvar: bez obzira kako sada izgleda, obaveza svakog muža je da svojoj ženi kaže da je lepa.

Naravno niste slepi i savršeno dobro znate da je imala i boljih dana, ali vaša odgovornost kao osobe koja je voli je da joj kažete da je lepa.

I pošto ona nije budala i pošto savršeno zna kako izgleda, ona će sada još da zna i to: da je vi stvarno volite, jer ste spremni da, zbog njene sreće - slažete.

2. Kada i sama zna da neće stići da završi posao, ali joj muž mora reći da će sigurno uspeti!

Ako muž voli svoju ženu, njegova najveća želja će biti da ona postigne sve ono što je sebi zacrtala - čak i ako to nisu realni snovi.

Ovo je možda najzanimljivija i najdivnija karakteristika ljubavi.

Volite svoju suprugu, ne samo zato što je takva kakva jeste, već i zato što može postati mnogo više od toga. Budite njena podrška i ona će postati bolja, pametnija i jača. Podrška je najlepši poklon koji od vas može da dobije.

3. Kad joj kažete da je volite više od samog života!

Verujte svojoj ljubavi i kažite svojoj dragoj da je volite. Ne dozvolite da ona naslućuje emocije. Budite rečiti. Nikad, nikad joj nemojte reći da niste sigurni u svoje emocije prema njoj.

Ako niste ravnodušni prema njoj, kažite joj da je ludo volite, da vam je važnija od ostatka sveta... Tada će se desiti čudo. Ako vas voli, zavoleće vas ludo. Dobićete i više nego što ste pružili.

Upamtite jednu stvar: obične ljubavi postale su filmske, onaj momenat kada je neko odlučio da prizna ljubav velikim rečima.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs