Šokantna izjava

Verenica iz pakla: Želim da se moj budući muž odrekne svoje ćerke. Nervira me i znam da je neću odgajati kao svoju!

Smatra da bi njegova ćerka trebalo da živi sa bakom i dekom, pa čak pominje mogućnost da je daju na usvajanje

Ljubav i zavođenje
Autor:
Verenica iz pakla: Želim da se moj budući muž odrekne svoje ćerke. Nervira me i znam da je neću odgajati kao svoju!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Objava jedne anonimne žene iz Amerike na Instagram stranici "Razgovori sa mnom" izazvala je lavinu komentara zaprepašćenih korisnika, pa je post postao viralan.

Naime, ona je otkrila da je u sedmom mesecu trudnoće i da će se udati za udovca koji ima ćerku. Ali, to nije sve! Ona želi da se reši njegove ćerke, pa je zatražila savet od korisnika ove društvene mreže.

"Želim da se moj verenik reši svoje četvorogodišnje ćerke, jer znam da je neću odgajati kao svoje dete, a i prilično mi ide na živce, jer je pljunuta mama i stalno me podseća na njegovu preminulu suprugu.

Kako kaže, ćerka njenog budućeg supruga veoma je vezana za oca, pa se boji da će ga udaljiti od njihovog zajedničkog deteta.

Dodala je kako bi njegova ćerka trebalo da živi sa bakom i dekom, pa čak pominje mogućnost da je daju na usvajanje.

"Naglašavam da nisam loša osoba, samo želim da mislim o svom detetu i uverena sam da će tako imati su pažnju svog oca, bez starije sestre koja bi joj smetala. Molim vas, pomozite", napisala je ova žena, nakon čega su usledili negativni kometari:

" Ovo je odvratno i ako te muči, uopšte ne bi trebalo da budeš s tim čovekom", "Ne možeš nekome reći da se reši deteta zato što si ti ljubomorna veštica", "Ta devojčica zaslužuje puno više od tebe, nadam se samo da će on saznati za ovo pre venčanja", Ako ne volite decu drugih ljudi, onda nemojte ni biti sa čovekom koji ima dete".

Šta vi mislite?

Bračna svađa je mirisala na razvod, a onda se desilo nešto neverovatno...

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs