Radikalan potez

Posle 8 godina i zajedničkog deteta, on i dalje ne želi da je oženi: Ceo svet priča o tome šta je ova žena uradila!

Šta kada jedna strana želi brak, a druga ne, ali ljubav i dalje postoji?

Ljubav i zavođenje
Autor:
Posle 8 godina i zajedničkog deteta, on i dalje ne želi da je oženi: Ceo svet priča o tome šta je ova žena uradila!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kada je dvoje ljudi dugo u vezi, društvo očekuje da će i stati pred oltar. Ali, u današnje vreme sve je manje sklopljenih brakova jer mnogi smatraju kako to nije i ne sme da bude potvrda njihove ljubavi. To je sasvim u redu ako oboje tako razmišljaju.

Međutim, šta kada samo jedna strana priželjkuje taj papir, a druga ima "kočnicu" pri samoj pomisli na takvu vrstu vezivanja? Jedna žena povukla je prilično radikalan potez samo zato što želi da se uda, a njen partner je po tom pitanju još uvek neodlučan.

Gertruda Ngoma i Herbert Salaliki zajedno su osam godina, a Herbert je oduvek tvrdio da želi da se oženi. Ipak, još uvek nije zaprosio svoju partnerku sa kojom ima i dete. Njoj je dosadilo čekanje pa je odlučila da uzme stvar u svoje ruke. Ne, nije ga zaprosila, već – podigla tužbu!

Ova 28-godišnjakinja iz Zambije tužila je dečka zbog trenutnog ljubavnog statusa. Na sudu je rekla da nije sigurna šta on želi od njihovog odnosa i da je krajnje vreme da se izjasni.

"Nikad nije bio ozbiljan i zato sam ga dovela ovamo (na sud). Zaslužujem da znam kako će izgledati naša budućnost", izjavila je Gertruda. Herbert se branio kako mu devojka ne pruža dovoljno pažnje i to je glavni razlog zašto toliko odugovlači sa veridbom.

Ipak, cela priča nije previše zanimala sud, koji nije ništa posebno mogao da učini ni za jedno ni za drugo. Rečeno im je da svoje probleme moraju da reše privatno, prenosi LADbible.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs