NIJE VREDNO TRUDA

Vi ste mu samo usputna stanica: Ovo su sigurni znaci da sa njim nikada nećete biti u pravoj vezi!

Da li ste nekad bili u situaciji da ste sa nekim u – skoro vezi? A, da to traje i traje...

Ljubav i zavođenje
Autor:
Vi ste mu samo usputna stanica: Ovo su sigurni znaci da sa njim nikada nećete biti u pravoj vezi!
Foto: Shutterstock

Ta osoba vam je više od prijatelja ali vam nije momak. Biti zaglavljen u "skoro vezi" je situacija u kojoj prema osobi sa kojom ste počeli da se viđate krenete da gajite romantična osećanja, nadajući se da će vam on uzvratiti, i pretvoriti vašu "skoro" u pravu vezu. Prirodno je s toga da tražite znakove koji vam govore da vaši snovi nisu uzaludni. Međutim, da ne biste gubili vreme na nešto što nikad neće postati prava veza, otkrivamo vam sigurne znake, da je to samo prolazna afera.

VIĐATE SE SAMO KAD NJEMU ODGOVARA

Jasan pokazatelj da vas data osoba smatra prolaznom u svom životu je taj da se viđate samo kada je njemu zgodno, odnosno kad nema drugih planova. Zove vas kada ima vremena i vi uvek srećni otrčite k njemu. Međutim kada vi pozovete, i predložite neku zajedničku aktivnost, on ne prihvata vaš poziv.

ON NE POKAZUJE BILO KAKVO INTERESOVANJE ZA VAŠ ŽIVOT

Ako vaš "skoro" momak ne pokazuje ni najmanje interesovanje u pogledu toga šta vi radite u životu, znajte da ste vi njemu jednostavno – osoba sa kojom voli da ima seks. Ako ga ne zanima kako ste proveli dan, kako vam je bilo na poslu, koji su vaši ciljevi, niti ulaže napor da postane deo vašeg života, jasno je da mu ne značite koliko on vama.

SVE MU JE VAŽNIJE OD VAS

Još jedan jasan pokazatelj da ste mu vi prolazna stavka u životu je taj da mu vi niste prioritet. Ako vam se čini da će pre dan provesti raspremajući garažu nego da pođe sa vama u šetnju, jasno je koliko vremena je voljan da vam posveti. Ako ste na samom dnu njegove liste važnosti, ne treba na njoj u tom slučaju uopšte ni da budete.

NIKAD NIGDE NE IZLAZITE SA NJIM

Ako se vaše viđenje svodi na noćna maženja, razmislite ponovo da li takvo ponašanje vodi ka pravoj vezi. Da li ste nekad izašli sa njim u grad, u bioskop, u šetnju? Ako je odgovor NE, to je znak da sa vama ne želi da bude viđen, pre svega je ne želi da vas nekom koga zna predstavi kao svoju devojku.

(Stil.kurir.rs/Ženskimagazin)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs