LJUBAV ZA SVA VREMENA

Njihove "sigurne luke" ništa ne može da uzdrma: Ovo su najdugovečniji holivudski brakovi!(FOTO)

Njihovi brakovi odoleli su svim izazovima!

Celebrities
20:40h Autor:
Njihove "sigurne luke" ništa ne može da uzdrma: Ovo su najdugovečniji holivudski brakovi!(FOTO)
Foto: Profimedia

Gotovo da je opšte prihvaćena činjenica da brakovi u Holivudu ne traju dugo. I da, veliki je broj brakova među poznatima koji nisu trajali ni nedelju dana ali da nije sve tako turbulentno, i da ima parova koji su uprkos svemu, svim izazovima i padovima ostali zajedno više decenija, spremni smo da vam pokažemo danas. Slavne ličnosti zapravo nisu ni po čemu u pogledu ljubavi i sklapanja brakova drugačije od nas "smrtnika", osim što se o njihovim aferama više piše.

Veliki broj parova koje ćemo danas predstaviti započeo je svoju romasu na filmskom platnu, a jedan od njih je čak odlučio da će imati dete na prvom sastanku! S jedne strane, sasvim obične ljubavne priče, a sa druge - izuzetno holivudske.

Tom Henks i Rita Vilson – od 1988. godine

Poznati par čiji bi teoretski razvod apsolutno uništio njihove obožavatelje. Par se prvobitno upoznao 1981. godine na setu serije Bosom Buddies i nikad nije raskinuo.

foto: Profimedia

Denzel i Polet Vošington – od 1983. godine

Još jedan par koji je mnogo puta ruku pod ruku prošetao po crvenom tepihu. Putevi su im se prvi put ukrstili 1977. godine dok su glumili u filmu Wilma.

foto: Profimedia

Kevin Bejkon i Kira Sedvik – od 1988. godine

Ovaj poznati par venčao se nakon susreta na snimanju filma Lemon Sky, pri čemu je Bejkon insistirao da ekipa sa snimanja svako veče zajedno ide na večeru, želeći zapravo samo da provodi vreme sa Kirom.

foto: Profimedia

Džejmi Li Krtis i Kristofer Gest – od 1984. godine

Fascinantan je način na koji je došlo do spajanja ovo dvoje ljudi. Naime nakon što je Džejmi u magazinu Rolling Stone videla Kristoferovu fotografiju rekla je prijateljici da je ovo čovek za kog će se udati.

foto: Profimedia

Džulija Luis Drajfus i Bred Hol – od 1987. godine

Poput mnogih parova sa naše liste i ovo dvoje golupčića su se upoznali dok su zajedno radili. Upoznali su se još dok su bili studenti, kada je Džulia došla na audiciju za predstavu koju je Hol producirao.

foto: Profimedia

Šeron i Ozo Ozborn – od 1982. godine

Uprkos trnovitom putu ovaj par je zajedno skoro 4 decenije. Par se upoznao kada je Šeron postala Ozijev menadžer, kada je on započeo svoju solo karijeru.

foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs/Ženskimagazin)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs