ništa od njih...

UZALUD ČEKATE, UZALUD SE NADATE: 5 tipova muškaraca koji vas nikada neće zaprositi!

Neki muškarci jednostavno nisu materijal za brak (ili bar ne brak sa vama), a vi gubite vreme i godine čekajući da oni postave "sudbonosno" pitanje.

Ljubav i zavođenje
Autor:
UZALUD ČEKATE, UZALUD SE NADATE: 5 tipova muškaraca koji vas nikada neće zaprositi!
Foto: Shutterstock

Činjenica je da u potrazi za gospodinom Pravim, većina devojaka mora da poljubi i nekoliko „žaba“.

Dok ne upoznate tu savršenu osobu, koja će vam pokloniti ceo svet i učiniti da se osećate kao najsrećnija devojka na planeti, moraćete da naučite važne lekcije uz muškarce koji su samo epizode u vašem životu.

Postoji nekoliko tipova muškaraca, koji vas nikad neće pitati da se udate za njih. Bez obzira šta vi radili, koliko im bili posvećeni i uveravali ih da vas čeka zajednička sreća u budućnosti, oni će zaobilaziti to pitanje. A budući da imate pravo da budete srećni, otkrivamo vam u našoj galeriji koje bi to tipove muškaraca trebalo da izbegavate.

GDIN – JOŠ NISAM SPREMAN ZA OZBILJNU VEZU

Ovo je zapravo jedan od najčešćih tipova muškaraca na koje možete da naiđete u potrazi za gospodinom Pravim. On je taj koji voli da zavodi devojke, provodi sa njima neko kraće vreme i nestaje bez traga kada stvari postanu ozbiljnije. Reći će vam da jednostavno još uvek nije spreman za ozbiljnu vezu, i mada to možda i jeste tačno, velike su šanse da nikad neće ni biti. Nema smisla pokušavati promeniti takvog čoveka, jer je to uzaludno gubljenje vremena i energije.

GDIN – JOŠ UVEK NISAM PREBOLEO SVOJU BIVŠU

Ovo je definitivno tip muškarca koji bi trebalo da izbegavate. Ovakav muškarac je i dalje jako vezan za svoju bivšu, priznao on to sebi ili ne. To ćete najbolje primetiti ako je konstantno pominje, pa taman i u negativnom kontekstu, ako ga mnoge stvari podsećaju na nju, ako vas poredi sa njom ili ide sa vama na mesta koja je posećivao sa njom. Njemu nije potrebna nova veza, već vreme da preboli bivšu da bi nastavio dalje. Brak sa takvim muškarcem bi bio vrlo pogrešan, čak i da se dogodi.

GDIN - PREVIŠE SAM FOKUSIRAN NA SVOJU KARIJERU

Iako je vrlo pohvalno ako je muškarac rešen da ima uspešnu karijeru, nije dobro da sve u njegovom životu bude poređeno njegovom uspehu. Takva osoba nikad nema dovoljno vremena za svoje romantične odnose, i svoj posao uvek stavlja na prvo mesto. Sa takvim muškarcem uvek biste bili u drugom planu i u senci njegove uspešne karijere. Štaviše ako ikad odluči da se oženi, ono što bi njegova žena predstavljala bio bi trofej, a ne ravnopravan partner.

GDIN – UVEK SAM U POTRAZI ZA BOLJOM OPCIJOM

Možda i najopasniji tip muškarca na koji možete da naiđete je onaj koji vas obara s nogu svojim izgledom i intelektom, ali ko na žalost uvek drži svoje opcije otvorene. On nije spreman da vam se posveti, jer je konstantno u potrazi za boljom opcijom. Iako je možda veza koju vas dvoje imate zaista divna, on je taj koji uvek kradom gleda sa strane, ne bi li ugledao savršeniju verziju – vas.

GDIN – ISKLJUČIVO SE DRUŽIM SA LJUDIMA MLAĐIM OD MENE

Da li ste nekad pomislili da nešto nije u redu sa slikom na kojoj ste vi, on i njegova „ekipa“ duplo mlađa od njega? Dok su svi njegovi prijatelji već odavno u braku i imaju decu, on je taj kom ne pada na pamet da se skrasi. Klubovi i žurke ne mogu bez njegove pojave, a između ostalog i vas je tako upoznao. I mada ne postoji precizno vreme kada bi neko trebalo da uđe u brak, ako se on u svojim kasnim 40-tim ponaša kao da još uvek ima 20, to je veoma loš znak.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs