Bilo jednom u Holivudu

Bili su srećni i zaljubljeni, a onda je ona postala slavna: Evo kako je počeo početak kraja slavnog para!

"Dragi, zašto smo se razveli?" pitala je Barbara

Ljubav i zavođenje
Autor:
Bili su srećni i zaljubljeni, a onda je ona postala slavna: Evo kako je počeo početak kraja slavnog para!
Foto: Profimedia

1960. godine, Eliot Guld i Barbara Strejsend bili su neverovatno popularan par. Međutim, 1971. godine, nakon osam godina braka i jednog deteta, odlučili su da se razvedu.

Guld je u novom intervjuu, to ovako objasnio:

"Barbara još uvek piše svoju knjigu, pa me u jednom trenutku pitala: "Zašto smo se razdvojili?"," ispričao je glumac, misleći na Barbarine memoare. "I rekao sam:" Moje pitanje je: kako smo mogli da se ne razdvojimo?" A odgovor na to je da se jednostavno nismo razvijali zajedno, ona je postala važnija od nas oboje. Tada sam joj rekao da smo se odlično snašli. Uspeli smo vrlo brzo i niko nema šta da nam kaže. Važni smo samo ti i ja i naše dete!"

Strejsend (78) i Guld (82) upoznali su se dok su zajedno radili na Brodveju. Glumica je tada imala 19 godina i bila je na audiciji za ulogu u predstavi koju je Guld vodio.

"Nakon audicije ljudi obično kažu: "Hvala vam, neko će vas pozvati", a ona je tada bila veoma uplašena, pa je prišla mom stolu, ostavila broj telefona i rekla: "Da bi se neko setio i pozvao me, mora da ima moj broj telefona." Ja sam se setio i pozvao je. I tada smo se venčali i dobili sina i imali smo sjajan život," prisetio se glumac. Par je dobio sina Džejsona 1966. godine, a nakon razvoda, i Barbara i Eliot su nastavili svoje živote pored drugih partnera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs