Obratite pažnju

Čovek zvani laž: Sve što radi, radi na tvoju štetu!

Ovaj tip muškarca možeš najčešće sresti na Internetu, ali i u svakodnevnom životu. Uopšte ne znači da će te ovaj čovek prevariti za novac, ali tvoje emocije će izigrati sigurno

Ljubav i zavođenje
Autor:
Čovek zvani laž: Sve što radi, radi na tvoju štetu!
Foto: Shutterstock

Ne možete ni da zamislite tragediju koja se dešava u životu jedne žene, uvučene u komunikaciju sa muškarcem koji folira da misli na nju, da je voli, da brine o njoj....

Ponekad te namerno namami u svoju mrežu, a ponekad se samo ponaša u skladu sa svojom prirodom. U većini slučajeva takav čovek je verovatno traumatizovan od detinjstva ili u kasnijem životu.

Ako budeš pokušavala da se izboriš sa njegovom traumom, taj čovek će sve svoje probleme prebaciti na tebe.

U početku on će biti šarmantan - veoma je dobar u tome. Privlači ga zdrava ličnost, a onda se zakači za tebe kao vampir kako bi se hranio tvojom energijom, svetlošću i pozitivom.

A znaš li šta će se posle desiti: izvuće iz tebe poslednji atom snage i ti ćeš postati kao on -besna, zbunjena i nerazumljiva. Zagadiće tvoj život.

Beži od takvih lažnih muškaraca. Čim osetiš da nešto ne štima dok pričaš sa njim, uključi rotaciono svetlo u glavi i beži. Takav, na prvi pogleda zanimljiv lažljivac, je u stanju da te povuče na samo dno. I bez obzira kako takvog čoveka zovu: narcis ili psihopata - on se ne može promeniti, ali može da promeni vas i to na gore!

(Autor: Anželika Bogdanova, prevod Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs