Obratite pažnju

7 stvari koje muškarci ne žele da znaju o svojim devojkama!

Koliko ste umorne, koje proizvode za higijenu koristite, i kako izgleda plan vaše dijete, samo su neke od tema o kojima bi trebalo da izbegavate da pričate svom partneru
Ljubav i zavođenje
20:18h Autor:
7 stvari koje muškarci ne žele da znaju o svojim devojkama!
Foto: Thinkstock

Nemojte pogrešno shvatiti: najbolje je biti iskren... skoro uvek. Ipak, postoje saznanja sa kojima momci ne umeju da se nose ili prosto ne žele da ih čuju. Evo koje teme treba da izbegavate ako želite da zadržite svog dragog. I da, eventualno, sakrijete, piše Cosmopolitan.rs.

Koliko ste umornePa, šta? Svi smo umorni, osim ukoliko niste baš primorane da izdržite neku užasnu 48-satnu radnu epopeju. U ovom brzom svetu kukanje samo čini da zvučite „kenjkavo“. Osim ako ne očekujete da je momak sa kojim razgovarate stručnjak za terapiju biljnim čajevima, sačuvajte kuknjavu za internet forum ili blog. OVDE pogledajte pet trikova za brisanje umora sa lica.

Promena frizure

Ako sam ne primeti da imate novu frizuru, zaboravite! Evo šta se odvija u njegovoj glavi kada mu ukazujete da ste promenile nešto na sebi: „Uzbuna! Mami komplimente“. Samo ćete ga dovesti u neprijatnu situaciju, a i imajte u vidu da možda ništa ne govori jer se drži one stare mudrosti: Ako ne možeš da kažeš ništa lepo... U svakom slučaju, samouverenost je seksi. Ako menjate frizuru, uradite to samo i prvo zbog sebe. OVDE pogledajte pet trikova sa kosom koji će učiniti da izgledate mršavije.

Vaš izbor proizvoda za intimnu higijenu

Kratko i jasno: većina momaka meša šta je tampon, a šta uložak - i, verujte, savršeno su zadovoljni što ne znaju u čemu je razlika. Ako zaustavlja krvarenje (ili ima bilo kakve veze sa problemima ispod struka), nikako n žele to da znaju!

Čitate vruće seks saveteNe želimo da samo slušamo o tome - želimo da ih primenite, kažu muškarci! Na kraju krajeva, to i jeste smisao svih tih saveta. Ali ne „pali“ svaki trik na svakom momku. Zato eksperimentišite i pustite da vaš novi erotski repertoar govori sam za sebe.

Mislite da je neki drugi muškarac privlačanNe, nije u pitanju nesigurnost. Razgovor će stati ako, na primer, pomenete da je neki muškarac zgodan. Šta očekujete da vam momak na to uzvrati? Potvrdno klimne glavom i složi se s puno entuzijazma? To se neće desiti. Da misle da su drugi momci seksi verovatno bi to pomenuli u razgovoru i pre vas. Da li ste se upitale zašto to ne čine?

Detalje vaše dijete

Cilj svake dijete je postizanje određene telesne težine. I, kao što je to slučaj sa putovanjima, nikog ne zanima kako ste tamo stigle. Zanima ih samo da ste stigle. A, koja dijeta odgovara kom horoskopskom znaku, pročitajte OVDE.

Koliko ste pametneMomci se trude da izbegnu devojke koje se previše napadno razmeću svojom inteligencijom. Ako češće od jednom u razgovoru pomenete Hemingveja, Dostojevskog ili Ničea, moguće je da se razmećete svojim obrazovanjem, što može da otkriva izvesnu nesigurnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs