ispovest prevarene žene

Proslavili smo srebrnu svadbu: A onda sam pronašla ovo i saznala da mu nisam jedina!

Nakon 25 godina u braku na neočekivan način saznala je da joj je suprug neveran

Ljubav i zavođenje
19:01h Autor:
Proslavili smo srebrnu svadbu: A onda sam pronašla ovo i saznala da mu nisam jedina!
Foto: Shutterstock

Prošle godine smo proslavili srebrnu svadbu, ali smo prošli i kroz užasan period kada je mojoj majci dijagnostifikovan rak.

Sada je dobro, ali tada sam bila jako zabrinuta i uplašena za nju. Znala sam da se moj suprug osećao zapostavljeno za to vreme i uvek sam ga volela i verovala mu" započela je svoju priču žena iz Velike Britanije.

Sada ima 52 godine, a ja 47. I dalje se svakodnevno bavi fizičkom aktivnošću, voli da trči, a pored toga pomaže i oko organizacije uličnih trka. U jednom trenutku je na toj stranici ostavio komentar kako mu je jedna žena koju zna sa trke atraktivna. Ona ima 36 godina.

U to vreme nije ispuštao telefon iz ruku. Kada sam pokušala da pogledam njegov mobilni, primetila sam da je stavio lozinku, a to ranije nikada nije radio.

Počeo je kasno da izlazi, navodno s kolegama, a to je bilo čudno jer nije imao tu naviku ranije.

10 najgorih saveta o vezi koje možete dobiti od drugih ljudi: Ako ih poslušate, raskid je neizbežan!

foto: Shutterstock

Ali onda mi je poklonio ljubavni privezak i ja sam mislila da time želi da se iskupi što nije više toliko brižan kada smo zajedno”, ispričala je žena savetnici The Sun-a.

Osećala sam se sve više anksiozno. Znala sam da postoji još neka žena u njegovom životu.

A onda je klupko počeo da se odmotava. Naime, dok mu je sumnjičavo pregledavala stvari pronašla je račun ne za jedan nego za dva ljubavna priveska i sve joj je u trenutku postalo jasno.

Iako je suprug u početku negirao da je drugoj ženi kupio privezak, ona nije odustajala te je na kraju ipak priznao da je privezak poklonio i 36-godišnjoj ženi s kojom trči. Ali, tvrdio je da nije spavao s njom, već da mu je bilo žao jer ju je sin uhvatio da prodaje drogu. Prema njegovim rečima, u pitanju je bila mala količina narkotika, ali on je izbačen iz škole, te je pomenuta žena bila skrhkana.

Razočarana supruga je želela da se nađe oči u oči sa tom ženom koja joj je unela razdor u porodicu, suprug ju je molio da to ne radi.

Obećao je kako neće više kontaktirati mladu partnerku sa trčanja, ali nije želeo da se odrekne trčanja jer ga to ispunjava.

Savetnica Deidre je rekla nesrećnoj ženi da najpre treba da sazna šta se zaista dogodilo, a onda da se usredsredi na to što je uticalo na probleme u njihovoj vezi koje su doveli do otuđivanja.

Takođe, rekla joj je kako suprug ne treba da prestane sa trčanjem, ali da treba da traži od njega da se priključi drugom klubu.

Ispovest žene iz harema: Bila sam mlada i naivna, a ples sa njim je bio fatalan! Volela sam ga a on mi je naneo bol!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs