poslednjeg meesca u godini zvezde su na vašoj strani

Ljubavni horoskop za poslednji mesec 2019. godine: Pun mesec 12. decembra baciće novo svetlo na emotivne veze!

Vreme promena

Ljubav i zavođenje
15:00h Autor:
Ljubavni horoskop za poslednji mesec 2019. godine: Pun mesec 12. decembra baciće novo svetlo na emotivne veze!
Foto: Shutterstock

Merkur 9. decembra ulazi u znak Strelca i vreme je da se usredsredite na svoj ljubavni život. Ako trenutno niste u vezi, zasigurno imaš nekoga ko ti je barem malo simpatičan. Ako on to još ne zna, uskoru će zasigurno saznati. Pun Mesec u Blizancima 12. decembra osvetleće tvoj ljubavni život i stvari će krenuti dobrim putem, nema razloga za brigu. Ovan

Mars, planet akcije, nalazi se u tvojoj kući za senzualnost i seksualnost. Dakle, pripremi se da budeš vrlo zaposlena ovaj mesec. Pun Mesec 12. decembra ovog puta je sjajan trenutak da progovoriš i kažeš svom partneru šta misliš i osećaš. Ali, budi spremna da i on tebi kaže svoje mišljenje. Ako nisi u vezi, samo podigni glavu, tvoja nova romansa veoma je blizu. Prvo poradi na tome da se povežete na mentalnoj razini, a sve ostalo doći će s vremenom.

Bik

Poradi na svom "bezobraznom govoru" ovog meseca jer će ti trebati. Čak dve planete nalaze se u tvojoj kući senzualnosti i seksualnosti što će decembar za tebe učiniti veoma vrućim mesecom. Istovremeno, imaćeš veliku potrebu da kažeš sve ono što misliš. Zato, pripremi se na puno razgovora. Imaj na umu da će ti ti ovog meseca zafaliti malo dodatnog strpljenja. Duboko udahni pre nego sve izbaciš iz sebe.

Blizanci

Želiš topliji, ispunjeniji seksualni život? To ćeš i dobiti. Dok se Jupiter kreće kroz tvoju intimnu osmu kuću, žudećeš za dubljom povezanošću. Povremene veze i nedefinisani odnosi neće te više zadovoljavati i usredsredićeš se na nekoga s kim vidiš svoju budućnost. Od 9. do 28. decembra, kada će se Merkur kretati kroz tvoju sedmu kuću partnerstva, bićeš posebno motivisana da zaroniš u važan istraživački projekt sa svojim partnerom. Pripremi se na duhovitu i živopisnu avanturu.

Rak

Od 20. decembra do 13. januara vreme je da otvoriš svoje srce za novu vezu, a oni koji su trenutno u vezi, vreme je da podignu odnose na novi nivo. Deljenje misli, strahova i snova s partnerom uvešće dozu mira u tvoj život. Odlazak na put mogao dodatno da vas poveže i unese još malo intime u vezu. Takođe, čak i obično gledanje filma na kauču, nakon posla, moglo bi da dovede do veoma senzualnog vođenja ljubavi pa je savet zvezda - budi spremna na sve!

Devica

U decembru ćeš uživati u maštanju i komunikaciji s razigranim detetom unutar same sebe. Zabavljćeš se i radićeš samo ono što te čini srećnom. Naravno, uživaćeš i u seksu, romantičnim trenucima s partnerom, a ako si slobodna - digni glavu i upoznaj neke nove ljude. Izađi iz okvira na koji si navikla i upusti se u novu avanturu. Sve dok imaš poverenja u samu sebe sledi svoju intuiciju, nećeš zažaliti zbog promena na koje se odlučiš..

Vaga

Kalendar će ti biti prepun, dok će se društvena Venera kretati kroz tvoju petu kuću romantike od 20. decembra do 13. januara. Ako si u vezi, tvoja živahna energija realiziraće se u krevetu, a ako si sama, uživaj u društvu svojih prijatelja i kolega i upravo to će te dovesti do susreta s nekim novim i uzbudljivim. Ovo čarobno vreme doneće ti vruću romantiku. Takođe, možda bi trebala da razmotriš promene koje bi mogle da podstaknu osećaj sigurnosti. Recimo odlazak u novi grad ili promenu na poslu.

Škorpija

Biti Škorpija znači da prirodno i često razmišljaš o seksu i vezama, ali ovog meseca imaćeš još jaču potrebu da shvatiš koje su tvoje želje i da ih ostvariš. Pun mesec 12. decembra je u tvojoj kući senzualnosti i intuicije i sada je pravo vreme za nove stvari i korake. Novogodišnje praznike provedi s voljenim osobama i ponovno se poveži sa svojim korenima. Ako si u novoj vezi, napravi sledeći korak i povedi svog partnera u svoj dom iz detinjstva, a ako nemaš partnera budi spremna na mnogo koketiranja. Mnogo zaljubljenih pogleda biće usmereno upravo prema tebi.

Strelac

Iskoristi svoje direktno i nefiltrirano deljenje emocija za razgovor sa svojim sadašnjim ili novim partnerom. To je najbolji način da se osigura čvrsta osnova veze. Takođe, tako ćete oboje izneti svoje želje i potrebe pa ćete znati na čemu ste. Nakon 20. decembra Venera će se kretati kroz tvoju treću kuću komunikacija i osećaćeš potrebu da se još jače i glasnije izjasniš. Iskoristi ovaj decembar da pišeš, učiš i putuješ, a sve to radi s osobom koja te usrećuje.

Jarac

Decembar je mesec u kom ćeš shvatiti koliko zapravo žudiš za romantikom i dubokom povezanošću. Sada je vreme da prigrliš svoju osećajnost i da podeliš svoje strahove s voljenom osobom. Upravo to će te osnažiti. Takođe, shvatićeš da radiš naporno i da ponekad moraš odvojiti vreme za sebe. Priušti sebi pedikir ili masažu. Malo brige o sebi vratiće te ponovno na put pun samopouzdanja i sreće.

Vodolija

Sav tvoj fokus u posednje vreme bio je usmeren na posao. Vreme je da "stisneš" pauzu - opustiš se sa svojim partnerom ili ako si slobodna, odeš na večeru s novom osobom. Budi kreativna i spontana. Nakon 20. decembra Venera će ući u tvoj znak i zasijaćeš u punom sjaju. Nemoj da se bojiš da govoriš i da se zauzmeš za sebe.

Riba

Decembar je vreme za samoozdravljenje i pronalaženje ravnoteže između posla i života. To je veoma važno za tvoje emocionalno i fizičko zdravlje. Za podršku se možeš obratiti i svom partneru, ali i bliskim prijateljima s kojima ćeš provoditi puno vremena poslednjeg meseca u godini. Zbog toga osećaćeš se još povezanijom s njima. Ako si slobodna izađi iz kuće i upoznaj nekoga novoga. Možeš se javiti i onom "prijatelju" o kojem ponekad razmišljaš. Sada je pravo vreme da se vaš prijateljski odnos pomakne na viši nivo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs