PROSLAVA LJUBAVI

Mnogo više od ikone stila: Kraljica Ranija uputila divne reči svom suprugu povodom godišnjice braka! (FOTO)

Poznati kraljevski par se zakleo na večnu ljubav 10. juna 1993. godine

Ljubav i zavođenje
10:23h Autor:
Mnogo više od ikone stila: Kraljica Ranija uputila divne reči svom suprugu povodom godišnjice braka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jordanski kralj Abdulah i kraljica Ranija slave svoju 26. godišnjicu braka i ljubav na prvi pogled!

"Veoma sam srećna što sam pored tebe, danas, sutra i u danima koji dolaze. Neka te Bog blagoslovi, kralju moj."

Ovo je poruka koju je kraljica Ranija objavila na svom Instagram profilu i kojom je čestitala svom suprugu, kralju Abdulahu II 26. godišnjicu braka.

Pored ove divne ljubavne poruke, napisane uporedo na arapskom i engleskom jeziku, objavila je i njihovu zajedničku fotografiju koja je odmah naišla na oduševljenje fanova i stekla oko 300.000 lajkova za samo par časova.

Poznati kraljevski par se zakleo na večnu ljubav 10. juna 1993. godine, pred nešto više od 2000 zvanica, među kojima su se našli članovi kraljevskih porodica širom sveta, a tada čak kralj Abdulah i nije bio naslednik jordanskog trona.

"Bila je to ljubav na prvi pogled", izjavio je nekoliko godina nakon venčanja kralj Abdulah u intervjuu za magazin People.

Upoznali su se 1992. godine tokom jedne večere koju je organizovala kraljeva sestra, a na kojoj je prisustvovala i mlada devojka od 22 godine, zaposlena u kompaniji "Apple", Ranija al Jasin, koja je došla u pratnji kolege sa posla. Princ, koji je tada imao 31 godinu, bio je potpuno oduševljen mladom devojkom palestinskog porekla, sa kojom je 2 meseca kasnije i počeo da se zabavlja.

Ranija je oduvek bila posvećena društvenim događajima, a ubrzo je postala i kraljica mode i ikona stila. Pre nešto više od deset godina je otvorila svoj kanal na Jutjubu i sada broji milione pratilaca na društvenim mrežama.

Autorka je 4 dečje knjige, inspirisane njenim detinjstvom, i majka je 4 sina: Huseina (25), Imana (23), Salme (19) i Hašema (14). Najstariji, Husein, princ naslednik trona, sledi korake svoje majke i zvezda je na društvenoj mreži Instagram.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs