zavođenje

Zavešćete svakog muškarca: Ovaj miris vole da osete na ženama, a nije parfem!

Oslonite se na svoj jedinstven miris umesto na parfem

Ljubav i zavođenje
Autor:
Zavešćete svakog muškarca: Ovaj miris vole da osete na ženama, a nije parfem!
Foto: Shutterstock

Naš nos nekada odlučuje umesto nas! Ova osobina posebno dolazi do izražaja kada odlučujemo da li nam je neko simpatičan, da li ga volimo ili ne.

Uz vizualni izgled i karakter muškarca, još jedan faktor igra bitnu ulogu u tome hoće li nam on biti privlačan ili ne. Naime, reč je o ljudskom mirisu. Svaka osoba ima svoj poseban i jedinstven miris, koji nam služi da se "namirišemo" međusobno, da se prepoznamo.

Međutim, pre nego posegnemo za raznim parfemima i dezodoransima, treba sačekati. Jer, jedan sasvim poseban miris na nama jako privlači muškarce.

Feromoni su ključ

Svaki čovek svakodnevno proizvodi feromone. To su neurotransmiteri koji u prirodi imaju finkciju da probude instinkte čoveka ili životinja kako bi reagovali na određena dešavanja. Oni se proizvode bez našeg uticaja i tako stvaraju naš jedinstven miris. Druge osobe nesvesno mogu da osete taj miris i zavisno od njega da analiziraju da li im neko odgovara ili ne. Izbegavajte previše parfema

Ako se „okupate“ u parfemu, otežaćete priliku da te potencijalni partner „namiriše“. Istovremeno time delujete na svoje čulo mirisa, pa niti vi nećete biti u mogućnosti da prema mirisu pronađete idealnog muškarca. Zbog toga muškarci ne vole kad žene imaju puno parfema na sebi, nego im je najdraži naš prirodan miris. Ne treba se odreći parfema, već treba birati lagane mirise koji neće prekriti prirodan miris, nego će ga nežno naglasiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs