uNIKAT

Svaka roba ima svog kupca: Prodat parfem za 20 miliona dolara! (FOTO)

Za prodaju jedne bočice potrebno je angažovanje 35 ljudi

Vesti 10.12.2018. - 18:39h Autor: Biznis insajder
Foto: Shutterstock

Francuski luksuzni brend napravio je “rizik godine”, tvrdeći da će oni najbogatiji izdvojiti do 20 miliona dolara za bočicu parfema.

 

Morreale Paris je napravio liniju parfema "Le Monde sur Mesure", čije su ambalaže optočene dijamantima, rubinima i zlatom i koštaju između milion i po i 20 miliona dolara. Svaki miris i bočica su dizajnirani tako da odgovaraju individualnim potrebama klijenata.

 

Kreativni direktor Maxime Rançon rekao je za Biznis Insajder da njihovu klijantelu čine bogati kolekcionari umetnina i nakita, kao i obožavaoci parfema. "Le Monde Sur Mesure" nije samo parfem, to je nakit, priča, deo umetnosti.

 

Rançon je dodao da su već prodali jednu bočicu od milion i po dolara – sa zlatnim "oklopom" ukrašenom dijamantima – porodici sa Bliskog istoka koja želi da ostane anonimna. Takođe su u pregovorima i sa još jednim potencijalnim kupcem.

 

Protrljajte zglob o zglob kad nanesete parfem: Evo zašto to nikada ne smete da radite!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morreale Paris® (@morreale_paris) on

 

Jedna bočica zahteva aganžman više od 35 ljudi i svaki miris je jedinstven i "skrojen" posebno za klijenta. Postoje dve opcije: možete odabrati miris koji se već nalazi u ponudi ili možete da zatražite da se kreira novi miris specijalno za vas.

 

Ovi parfemi naći će svoje mesto na ekskluzivnoj izložbi u januaru na luksuznoj lokaciji u Los Anđelesu. Biće to privatan događaj za milionere i milijardere, tj. one koji sebi mogu da priušte ovakav užitak.

 

Kao i za sve skupe i vredne stvari, pre kupovine morate da popunite onlajn formular.

 

Oni koji kupe ovaj "multimilionerski" parfem biće pozvani na put oko sveta. Privatnim avionom kompanije Morreale obilaziće destinacije na kojima se nabavljaju sastojci za miris i učestvovaće u dizajnu bočice, piše Biznis Insajder.

 

Omiljeni parfem otkriva kakva ste ličnost: Mirisi mnogo govore o karakteru!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...