MET GALA 2019.

Krili su vezu 6 godina: Poznati glumački par je sada prvi put zajedno uslikan! (FOTO)

Nisu se zajedno pojavljivali na javnim događajima - sve do sinoć!

Ljubav i zavođenje
18:57h Autor:
Krili su vezu 6 godina: Poznati glumački par je sada prvi put zajedno uslikan! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što su čuvali svoju romantičnu priču skoro šest godina, Kejti Holms i Džejmi Foks se više ne skrivaju. Glumci, koji su u vezi od 2013. godine, sinoć su na Met Gala proslavi prvi put zajedno pozirali na crvenom tepihu.

Na sinoćnoj Met Gali, koja se smatra jednim od najvažnijih i najrelevantnijih modnih i društvenih događaja, Holmsova je odlučila da ponese ljubičastu haljinu koju potpisuje Zek Pozen, koja je odgovarala cipelama koje je Foks izabrao da upotpuni svoje elegantno crno odelo.

Kejti Holms spremna da nastavi dalje: Ne želim da me razvod definiše za ceo život!

foto: Profimedia

Njih svoje nisu oklevali da pokažu svoju ljubav i prisnost tako što su se nasmešili fotografima držeći jedno drugo oko struka. Glasine o vezi Kejti Holms (40) i Džejmija Foksa (51) idu čak do 2013. godine, nakon što je par viđen kako pleše na dobrotvornom događaju u Hemptonsu (Njujork) u avgustu te godine.

Holmsova i Foks su preduzeli izuzetne mere kako bi zadržali svoju privatnost i odlučili da vezu drže u tajnosti (koliko god da je to moguće). Odluka koja se može pripisati njenom interesu da održi svoj privatni život sigurnim, ali i zato što je glumica potpisala razvod od Toma Kruza 2012. godine, nakon šest godina braka i zajedničke kćerke Suri, koji je uključivao klauzulu koja je zabranila Kejti da objavljuje svaku sentimentalnu vezu u periodu od pet godina.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs