sramota

Sraman potez holivudskog glumca: Odabrao da ne viđa ćerku iako može! Sajentologija ga upropastila!

Čini se da bi sajentologija mogla igrati ulogu i u Tomovom lošem odnosu sa ćerkom Suri, navodi jedan izvor. 

Vip roditelji
Autor:
Foto: Profimedia

Ljudi su godinama bili fascinirani odnosom Toma KruzaKejti Holms. Nažalost, kao što svi znamo, njihov odnos je zvanično propao 2012. godine kada se glumački dvojac razišao nakon šest godina braka i rođenja ćerke Suri.

 

Mnogi veruju da je sajentologija (Tomova religija) imala jednu od glavnih uloga u raspadu braka, ali nijedna strana nije otvoreno govorila o tome. Čini se da bi sajentologija mogla igrati ulogu i u Tomovom lošem odnosu sa ćerkom Suri. Jedan izvor je za magazin Us Weekly rekao da glumac ima prava na posetu i može da vidi svoju 12-godišnju ćerku do 10 dana mesečno, ali da to zapravo ne želi.

 

Us Weekli je takođe naglasio da Tom i Suri nisu fotografisani zajedno javno od 2013. godine. "Svakoj osobi je dozvoljeno da vidi svoje dete ako to želi", rekao je izvor. "On bira da to ne radi jer njegova ćerka ne pripada sajentološkom opredeljenju."

Sajentološki kritičar i bivši glavni urednik magazina The Village Voice, Toni Ortega, posebno je za magazin istakao da je Kejti verovatno potpisala "neki sporazum o neobjavljivanju u kojem kaže da neće reći ništa loše o sajentologiji" kako bi zadržala starateljstvo nad Suri.

 

"Htela je da pobegne i da dobije starateljstvo nad Suri", objasnio je. Takođe je teoretisao da je Kejti verovatno napomenuto da se ne udružuje sa bivšom prijateljicom Lijom Remini, koja je nekad bila sajentolog i koja je sada jedan od njenih najglasnijih kritičara.

 

Kejti Holms ljuta na bivšeg muža: On nikada nema vremena za svoju ćerku! (FOTO)

foto: Profimedia

Ako je ovaj izveštaj tačan, veoma je tužno što Suri više nema normalan odnos sa svojim ocem. Ali, po svemu sudeći, ona uživa u srećnom životu sa svojom mamom.


Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...